hirdetés

2018.09.14. 14:51

HEREND

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrája, akár a termékpalettát – 16.000 fehér forma és 4.000 minta -, akár a létszámot – 750 fő, akár az exportpiacok számát, több, mint 50 ország, akár a nyereségességet tekintve.

A Herenden készülő luxusporcelánok – melyek kizárólag kézzel készülnek a massza első érintésétől az utolsó ecsetsimításig, – a világ minden lakott földrészére elkerülnek.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. hosszú évek óta gazdaságilag nyereséges vállalkozás, a művészeti, kulturális hitvallása mellett. Kimagasló termékfejlesztést folytat, évi 350-400 új termék születik a közel két évszázados manufaktúrában. A Herendi Porcelán Hungarikum.

Magyarországon saját bolthálózatot műkődtet 4 budapesti márkabolttal, és számos vidéki nagyvárosban is megtalálható.

Magyarország legjelentősebb kulturális és sportrendezvényeinek támogatója hosszú évek óta, pl: Forma1, Kékszalag Vitorlásverseny, Anna bál, Savaria táncvereny és havonta egy kulturális kiállítást szervez bel-, és külföldön egyaránt. Fenntartja és működteti a Herendi Porcelánművészeti Múzeumot is, mint a világ legnagyobb Herendi kincsestárát.

A Herendi Porcelán a luxus, az elegancia és a kényeztetés szimbóluma, amelyet birtokolni kiváltság.

Missziója: A Herendi Porcelánmanufaktúra kultúra- és értékteremtő közösség, amelynek feladata, hogy megőrizze és átörökítse évszázados értékeit, ahol a szépség, az egyediség, a magas minőség a mindennapok része, ahol a közösség számára egyértelműen kijelölt út van: nevezetesen megőrizni a manufaktúrabeli értékeket és tisztességet, figyelni a tradíciókra, mindig a kézműves porcelánkészítés módját választani, folyamatosan megújulni, stílusteremtésben mások előtt járva meglepni a világot, és működésével biztosítani a Társaság és alkotó közössége, munkavállalói megélhetését és fejlődését!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!