hirdetés

2018.10.30. 11:21

Hódít az egyedi karszalag Halloweenkor is

A különböző karszalagok igen széles körben elterjedtek már az egész világon, így Magyarországon is.

Sokoldalúságok mellett logózhatóságuk, feliratozhatóságuk és persze rendkívül kedvező áruk az, ami miatt olyan népszerűvé váltak az elmúlt években. Noha manapság már léteznek olyan változatok is, amelyekbe külön azonosító csipet is helyeznek, nem ezeket vásárolják jellemzően a legtöbben, hanem inkább az ennél sokkal egyszerűbb és praktikusabb, egyszínű tyvek változatokat.

Azonban nem csak egyszínű, hanem mintás tyvek karszalagok is léteznek, több méretben is. Ezenkívül hódítanak a tőszelvényes tívek és a mix csomagok, valamint a plastic és a textil változatok is. Egyes esetekben pedig speciális változatokra vagy szilikonos karkötőkre is igény van. Bár a vállalkozások már felfedezték az olcsó hirdetési lehetőségeket a logózható, emblémázható és egyedi grafikával is ellátható, különböző típusú karkötőkben, ma már nem csak reklámozási célt szolgálnak ezek az eszközök.

Már a magyar lakosságot is lázba hozza a Halloween

A halloween egy ősi kelta hagyományból alakult ünnep, amelyet minden év október utolsó éjszakáján, 31.-én ünneplünk. Vagyis a Halloween a mindenszenteket megelőző este, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak, azonban egyre több Európai ország – köztük Magyarország – is átvesz szépen lassan. Idehaza sokan ellenzik, mivel a mindenszentek és a halottak napja egy szomorú, csendes megemlékezés, még a Halloween egy pörgős, vidám, a halálból és a szörnyekből viccet űző bulizós és játékos ünnepély.

Mára már tipikusnak mondható, hogy Halloweenkor a farsanghoz hasonló módon mindenki beöltözik valamilyen ruhába – és az ünnep sajátosságaként ez általában valamilyen ijesztő maskara szokott lenni. A gyerekek csoportokba verődve csengetnek be a félelmetesre díszített házakba, ahonnan különböző édességeket, csokikat és cukorkákat kapnak. A különböző cégek persze kapva az újabb ünnepi alkalmon, elhalmozzák készleteiket az alkalomhoz illő áruval és szolgáltatással és még az online webáruházak is speciális akciókat és kampányokat indítanak erre a napra.

Halloween partihoz is tökéletes a mintás karszalag

A Halloweenre zárt körű, céges és nyilvános rendezvényeket is rendeznek egyre több helyen országszerte. Ezekre a partikra pedig már mindent be lehet szerezni ami félelmetes. Vannak már mű pókhálók, félelmetes műanyag denevérek, vámpír fogak és boszorkány sapkák amivel szebbé tehetjük otthonunkat és önmagunkat, de a piacot elárasztották a különböző ehető és iható halloweeni termékek is. Létezik már szemgolyó, százlábú és csótány formájú gumicukor, pókos csipsz és „vérből” készült italkülönlegesség is.

A díszes és hangos partikban azonban elengedhetetlen az alkalomhoz illő, Halloweeni karszalag, nyakpánt vagy szilikonos karkötő, amely remek kiegészítője lesz a félelmetes ruházatoknak is. A speciális mintázatú tyvek karszalagok megtalálhatóak olyan neves internetes oldalakon is mint a karszalagexpressz.hu. A különböző méretű és mintázatú beléptetési jogosultságot biztosító szalagok rendkívül kedvező áron beszerezhetőek, így még egy nagyobb partihoz is kiválóan alkalmazhatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában