szponzorált tartalom

2019.11.27. 15:00

Ismét retro buli az Arénában – a '90-es évek legnépszerűbb magyar előadóival

Hanyas vagy? 69-es? 79-es? Te is roptad a '90-es években a Szomorú szamurájra, a Hajnalra vagy a Napolajra? Nos, eljött az idő, 2019-ben újra megteheted!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a '90-es évek előadóinak „krémje”, az időszak legnépszerűbb hazai sztárjai hozzák el újra a Veszprém Arénába az a felejthetetlen hangulatot, amelynek oly sokszor részesei lehettek a mai harmincasok-negyvenesek-ötvenesek a házibulikon, diszkókban vagy a stadionokban, Budapesten vagy a nyári Balaton-parton!

December 14-én a IV. Retronic Fesztiválon hallhatjuk Kefir és a V-Tech Legszebb vallomását, Kozsót és az Ámokfutókat ismét elkíséri egy Szomorú szamuráj, Hajnalig velünk marad Judy és Zsolti, azaz a Groovehouse, együtt inthetünk búcsút Szásának a Pa-Dö-Dővel, ha fáradnánk, a Desperado fog arra kérni minket, hogy Táncolj!, aztán a Happy Gang is biztosan megtalálja a kulcsot a szívünkhöz – de addig is Csordás Tibi a Fiestából felidézi nekünk Angelinát, az UFO-nál decemberben is van Napolaj, és Krisz Rudi is a színpadon fogja keresni a szót.

Akinek mindez nem elég, annak Náksi és BanDJ pörgeti majd a jobbnál jobb lemezeket, a rendről és a tisztaságról pedig az Animal Cannibals gondoskodik, hiszen mindig van velük egy Takarítónő.

Nyolctól hajnali négyig hallgathatjuk ifjúságunk kedvenc slágereit a Dunántúl egyik kiemelt rendezvényközpontjában, a Veszprém Arénában, ahol a szervezők nemcsak a tökéletes hangzásról és a látványos showelemekről gondoskodnak, hanem apró meglepetésekkel is várják az érdeklődőket.

Gyertek, idézzük fel együtt a felejthetetlen '90-es éveket egy fergeteges retro bulin!

Jegyvásárlással és a koncerttel kapcsolatban bővebb információ a fesztivál honlapján (retronicfesztival.hu) található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában