hirdetés

2018.04.20. 14:54

Mire használható fel a lakástakarékkal megtakarított összeg? (x)

Sokan nem tudják, hogy a közismert célokon felül mire lehet felhasználni a lakás-takarékpénztárak által elérhető megtakarítási összeget és az állami támogatást, ezért úgy döntöttünk, hogy minden részletre kiterjedően végigvesszük a lakásvásárláson és felújításon, valamint a hitel-előtörlesztésen felüli lehetőségeket!

Először is a lakástakarék megtakarításodból vehetsz, vagy építhetsz házat, illetve tanyai lakóingatlant. Ha már megvan, akkor ennek korszerűsítésére is költheted a pénzt, vagyis például ablakra, bejárati kapura, biztonsági rácsokra, biztonsági üvegfóliára, biztonsági zárra, garázsajtóra, harmonika ajtóra, kilincsekre, kopogtatóra, napellenzőre, névjegytáblára, redőnyökre, reluxára, szúnyoghálóra, távirányítóra a bejárati kapuhoz, nyílászárókhoz szigetelő anyagra, ablakok építésére és üvegezésére, illetve autó bejáró építésére.

A kertben a terasz kiépítésére fordíthatod az LTP-s pénzedet, vehetsz a teraszra napellenzőt, költheted térkőre és annak lerakására, riasztóberendezésre, búvárszivattyúra, kútfúrásra, medencére, szaunára, tereprendezésre, termőföldre, díszkő burkolatra a járdán, elektromos kapura, garázs építésére, illetve felújítására, konténeres anyag- és sittszállításra.

A beltérben, illetve a lakásban költheted galéria, gardrób és polcrendszerek építésére, illetve az ezekhez szükséges anyagokra, fürdőszobai szekrényekre, bútorlapra, csavarokra, különféle gipszstukkókra, karnisra, szalagfüggönyre, padlószőnyegre és PVC szőnyegre. A fürdőszobában fordíthatod csempe, járólap, szaniterek, gázbojler, hidromasszázs, kád, pezsgőfürdő, szappantartó, falra szerelhető akasztók, szauna és tükör beszerzésére, míg a konyhában hűtőgépre, konyhamalacra, mikrohullámú sütőre, mosogatógépre, konyhabútorra, szag- és páraelszívóra, főzőlapra, gáztűzhelyre és lávaköves sütőre, de fontos, hogy ezek mind beépítettek legyenek; ez kikötés minden LTP ráfordításnál!

Ezeken felül költheted még a fűtésrendszerre, azaz beépített légkondicionálóra, cserépkályhára, kandallóra, radiátorokra, hővisszaverő fóliára, villanykályhára és beszerelésére, napelemre, valamint az elektromos rendszer korszerűsítésére is, tehát villanykapcsolóra, izzóra, csillárra, fali és mennyezeti lámpatestekre, kerti kandeláberekre, antennára, illetve a kábeltévé-, internet- és telefonhálózat kiépítésére.

Remélhetőleg segítettünk neked, és elgondolkodsz azon, hogy érdemes lenne Neked is lakástakarék megtakarításba fektetni a pénzedet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában