szponzorált tartalom

2018.09.06. 05:00

Lelkes futók, családi hangulat: Continental Veszprém Félmaraton, EGYÜTT!

A futóversenyek remek közösségi programok és egyben lehetőséget teremtenek arra, hogy a gyerekek és felnőttek közösen tapasztalják meg a mozgás élményét.

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő veszprémi Continental volt a főtámogatója az augusztus 26-án immár 5. alkalommal megrendezett Veszprémi Félmaratonnak, mely több, mint 900 embert mozgatott meg.

A hagyományos futamok mellett a cégcsoport munkatársainak egy „családi” 2,5 km-es versenyt is meghirdettek, melynek nevezési díját jótékonysági célra ajánlották fel. A magyarországi Continental cégcsoport a nevezésekből befolyt összeget 1 millió forinttal kiegészítette, így Pápai Tamás, a veszprémi gyár ügyvezető igazgatója közel 1,2 millió forintot adott át minden magyarországi Continental munkatárs nevében a Bébi Koraszülöttmentő Alapítvány képviselőjének, Dr. Szabó Éva főorvosnőnek, a kuratórium elnökének.

A veszprémi munkatársakon kívül a budaörsi, váci, nyíregyházi, szegedi, makói telephelyekről is érkeztek futók, akik a 21 vagy 11 kilométeres távot sikeresen teljesítették, egyéniben vagy váltóban. Mintegy 200 Continental munkatárs sportolt együtt a rendezvényen és járult hozzá a jótékonysági felajánláshoz, segítve a koraszülöttek mentéséhez elengedhetetlen lélegeztető gép beszerzését.

Köszönjük, hogy EGYÜTT futottak és jótékonykodtak velünk!

 

Címkék#Continental

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában