szponzorált tartalom

2019.01.30. 11:58

Meló-Diák

A Meló-Diák Magyarország első, azóta is piacvezető, országos lefedettségű diákmunka hálózata. Velünk a munka közösségi élmény, hiszen nálunk dolgozik a legtöbb diák, nálunk van a legtöbb munka.

Küldetésünk, hogy az irodánkat választó diákok ezreinek amellett, hogy releváns munkalehetőséget kínáljunk, segítsünk értékesebbé válni a munkaerőpiacon az iskolás évek után.

A munkaerőpiaci áttörésnek számító gamifikált, fél-automata rendszerünk, a Mentorprogram segít a velünk tartóknak abban, hogy a nálunk szerzett munkatapasztalatoknak és munkatársaink mentorálásának köszönhetően egy lépéssel közelebb kerüljenek álmaikhoz. Magasan képzett projektvezetőink segítik a fiatalok gördülékeny munkavállalását az első munkanaptól kezdődően, majd kísérik végig a dolgozni vágyókat a diákévek végéig.

Partnereink között tudhatjuk a legnagyobb multinacionális vállalatok mellett a kkv szektor rengeteg helyi képviselőjét is, mindnyájuknak a legígéretesebb fiatalok közreműködését biztosítjuk.

Ha leendő diákunkat vagy partnerünket köszönthetjük benned, keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén vagy személyesen irodánkban!

Irodánk elérhetősége:

8200 Veszprém, Egyetem utca 1/b.

telefon: +36205697008

Nyitvatartás: minden hétköznap 8-17 óra között

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában