szponzorált tartalom

2018.12.03. 09:55

Mikulás-móka a Balaton Plazában!

Hamarosan beköszönt a december, és vele együtt elérkezik az ünnepi készülődés időszaka. A város karácsonyi fénybe borul és az ajándékvásárlás is időszerűvé válik. Nem csak a bevásárlást intézheted el könnyedén nálunk, hiszen december elsején családi rendezvényekkel csalunk mosolyt a kicsik és nagyok arcára. Kíváncsi vagy milyen programokkal készülünk Mikulás alkalmából? Gyere el te is a Balaton Plazába, és alapozd meg nálunk a karácsonyi hangulatod!

Nagy fehér szakáll, piros ruha, és óriási zsák. Tudod, kire gondolunk? A gyerekek kedvenc téli alakja, a Mikulás idén december elsején a plazába látogat! Ha szeretnél találkozni vele, vagy a családdal jönnétek el hozzánk, lesz alkalom megsúgni a télapónak a titkos vágyakat és álmokat. Versmondásra és fotózkodásra is lesz lehetőség, így egy közös szelfivel megörökíthetitek a legszebb pillanatokat.

Egy varázsdoboz is vár 13:00-17:00-ig, amelybe ülve jobbnál-jobb képeket készíthetsz. Egy kis mókához lenne kedved? Vicces kiegészítők széles tárháza várja, hogy magadra öltsd, és bolondozz egy kicsit. Ha pedig végeztél, az elkészült fotókat haza is viheted, így egy örök emléked marad a Mikulás napi élményekről. Ezek a képek ajándéknak sem utolsók, meglepheted vele barátaidat, vagy családtagjaidat is. Keresd fotóboxunkat a földszinten!

Színes programjaink ingyenesen látogathatók ezen a napon, ahol arcfestéssel, kézműves foglalkozással illetve állomásos gyermekprogrammal készülünk. Itt minden apróság bemutathatja rátermettségét és kézügyességét, arcfestőink pedig megvalósítják a kicsik álmait is. Aki akar, cicává vagy akár oroszlánná is átváltozhat egy kis festék segítségével.

Várunk a Balaton Plazában az ünnepi időszakban is, kerülj velünk együtt karácsonyi hangulatba!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában