szponzorált tartalom

2019.01.09. 14:24

Minimax Családi Nap a Balaton Plázában és 2019 legjobb meséi

Január 20-án érdemes a Balaton Pláza felé venni az utunkat. A legkisebbeknek ugyanis a Plaza a Minimax Családi napok keretében tart az egészséges táplálkozásról egy egész napos rendezvényt. Minden résztvevő kap egy lapot, amire nap végéig 5 pecsétet kell összegyűjteni 5 állomásról. Az állomásokon természetesen a játszva tanulásé a főszerep.

 

Az egyik állomáson egy óriási piramison kell a megfelelő helyre húzni a gyerekeknek az ételeket, egy másiknál pedig egy két méteres almán kell kiszínezniük azokat. Vagy akár az ügyességben is megmérettethetik magukat: egy nagyméretű fekete dobozban különféle ételeket formázó tárgyakat helyezünk el. A játékosok két lyukon keresztül rakják be a kezüket a dobozba, és tapintással kell meghatározniuk az elrejtett élelmiszereket. A cél minél többet megnevezni.

Mivel fontos, hogy a gyerekek játszva tudjanak meg informatív dolgokat az étkezésről, két állomáson kvízzel találkozhatnak a játékosok.

A következő állomásokkal találkozhatnak a gyerekek:

  • Táplálkozási piramis
  • Mi lesz az ebéd?
  • Óriás alma színező
  • Melyik a helyes?
  • Fitt quiz
  • Az állomások összegyűjtött pecséteket a moderátornál kell leadni, és utána már csak a szerencsének van fontos dolga, ugyanis előfordulhat, hogy kisorsolnak minket. Hogy a nagyok se unatkozzanak logikai, ügyességi és társasjátékokkal szórakozhatnak a felnőttek, míg a gyerekek teljesítik az állomásokat, a legkisebbeknek pedig babajátszótérrel kedveskedünk.

    Találkozzunk tehát minél többen január 20-án a Balaton Plázában!

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában