hirdetés

2016.05.17. 12:49

MULTIFORM – Harminc év megkoronázása

Harminc év kemény munkájának megkoronázása volt az a bensőséges hangulatú ünnepség, amelyre Horváth Attila, a jubiláló Multiform ügyvezetője és alapító társtulajdonosa, meginvitálta a cég volt és jelenlegi munkatársait, valamint azok családjait.

A meghívott vendégek kedves és dicsérő szavai valamint a cégvezető diabemutatója a kívülálló számára arról tanúskodtak, hogy a Multiform Kft. harminc éve töretlenül halad azon az úton, amelyet Horváth Attila kijelölt a maga és munkatársai számára.

Ez az esemény arra is alkalmat adott, hogy a cégnél ma és korábban dolgozó mérnökök, munkatársak és azok családtagjai is belelássanak abba, hogy hosszú évek során miért is kellett sokszor nélkülözniük szerettüket. A rengeteg feladat miatt, mondta a cégvezető.

A feladatok nagy számának is lehet örülni, mert ez arra utal, hogy a cégnél mindenki messzemenően jól végzi a munkáját, a megrendelők elégedettek, és ragaszkodnak a Multiform szakembereihez. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mit az, hogy számos megrendelő évtizedek óta hűséges a Multiformhoz.

Horváth Attila rövid ünnepi beszédében megköszönte a cég alkalmazottainak a kitartását, szorgalmát, munkához való hozzáállását, a családtagoknak pedig a türelmet, támogatást, hisz nélkülük a munkatársak sem tudtak volna maximálisan a feladataikra koncentrálni.

– Fontos, hogy sikereinkre büszkék legyünk és külsőségeiben is mérnököket megillető módon ünnepeljük meg az elmúlt három évtized eredményes munkáját – hangsúlyozta a cégvezető.

A Multiform Kft. sikeréhez szükség volt a munkatársak folyamatos fejlődésére is, hisz amikor a cégvezető egyetemista volt, akkor kezdtek elterjedni az alapműveleteket végző számológépek, ma pedig már a világ legfejlettebb technológiájával terveznek – arról nem beszélve, hogy a szuper számítógépek és jogtiszta szoftverek megvásárlásához szükséges anyagiakat is ki kellett termelniük.

Minden jelenlévő örömmel hallgatta a levélben küldött üdvözlő szavakat, melyben a Multiform Kft-ről mint a „legütőképesebb csapatról” írtak és méltatták a többször nehéz gazdasági és politikai körülmények között végzett magas szakmai színvonalú munkát, valamint a Magyar Mérnöki Kamara jelen lévő elnökének Nagy Gyulának – akivel a cég több évtizedes munkakapcsolatban van – visszaemlékezését és gratulációját.

Multiform Kft.

8200 Veszprém, Kádártai út 27.

Telefon: +36 88 567 100

Fax: +36 88 567 200

Mobil: +36 30 9697 450

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában