hirdetés

2018.11.05. 15:07

Nem kell a Black Fridayig várnod, hogy jól járj

Ha a kirakat előtt ámulva nézed, hogy mennyibe kerül, amit kinéztél magadnak, van egy jó hírünk: jópár módja van annak, hogy hozzájuss a boltinál sokkal jobb áron is ahhoz, amire szükséged van. És ehhez nem kell a magazinok kedvezményes hétvégééig, vagy éppen a novemberben esedékes Black Friday napjáig vágni a centit.

Hogyan spóroljunk a legegyszerűbben?

Ha jól akarunk járni, akkor elsősorban a webshopokat érdemes meglátogatni. Itt rendszerint kedvezőbb áron tudják nekünk kínálni a terméket, akár ruháról, műszaki cikkről, sportszerről vagy bármi egyébről van szó. Nem véletlenül, hiszen a netes kiskereskedők sokszor még raktárt sem tartanak fenn, a drágán működtethető saját üzletekről nem is beszélve. Szuper árakkal tudják tehát csalogatni a vevőket.

A remek árak mellett itt az áru jön hozzánk, és nem nekünk kell mennünk érte; az ingyenes szállítás a legtöbb esetben alapszolgáltatás. Továbbá a százalékjelek szinte állandóak a webshopokban, gyakorlatilag folyamatosak az akciók. Egyszóval a spórolást netes vásárlással érdemes kezdeni.

Ha valamilyen webshopban vagy bármilyen online rendelésnél – például utazási oldalon – további kedvezményekre vágyunk, az online kuponokat érdemes kihasználnunk. Ezek éppen olyan ‘kedvezménykártyák’, mint amilyeneket boltokban kapunk, vagy hostessek osztogatnak a mozgólépcső végén – csak éppen virtuálisak. Ha pedig sok lehetőséget szeretnénk látni együtt, egy olyan kedvezménykódokat és -kuponokat összesítő site-ra érdemes látogatnunk, mint a Kuplio.hu.

Rendben, de mik is azok a kuponok és a hozzájuk tartozó kódok?

A kuponok nagyszerű kedvezményeket biztosítanak, így ezeket felhasználva azonnal rengeteget nyerhetünk. Ha felkelti a figyelmünket egy akciós kupon, a rajta található kód segítségével az adott webáruházban megkapjuk a nekünk tetsző kedvezményt.

Azon felül, ha például töredék áron szeretnénk rendelni új ruhákat, végignézhetjük, melyik márka webshopjában milyen akciós lehetőségekkel élhetünk; melyek épp az aktuális elérhető kedvezmények, még az ajánlatokat is összehasonlíthatjuk.

Nekünk nem kell sorban állnunk

Akárcsak egy repülőjegy- vagy ár összehasonlító oldalon, egy ilyen online felületen könnyedén megtaláljuk kategóriánként a legmenőbb akciókat. Vagyis ha kicsit elveszítettük a fonalat a sok márka, sok akció illetve százalékjel között, kideríthetjük, valójában ki mit kínál, és ‘ki a jobb’.

Ez bizony sokkal felhasználóbarátabb, mint a megszokott módszerek, például hogy hallomásból megtudjuk, hogy valahol jó áron találni sílécet, vagy időről időre benézünk egy üzletbe, leértékelik-e már a parfümöket. És sokkal, de sokkal jobb, mint netán a Black Friday napján szembesülni azzal, hogy lecsúsztunk a legjobb vételekről, mert nem tülekedtünk nyitáskor a bejáratnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában