Hirdetés

2020.12.21. 15:14

Nyugodt pihenés és kikapcsolódás – járvány idején is

Ahogy közeledik az év vége és ezzel együtt a jól megérdemelt karácsonyi pihenés időszaka, az ember már szinte alig várja, hogy újra a szeretteivel legyen és végre kipihenhesse ennek a hosszú és viszontagságos évnek a fáradalmait.

A pihenésre és felfrissülésre pedig keresve sem találhatnánk jobb helyet egy masszázsmedencénél, amiben az egész család együtt, jó hangulatban tölthet el kellemes órákat és gyűjthet életre szóló élményeket. Ráadásul a masszázsmedencében eltöltött idő nem csak pihentető és nyugtató hatású, hanem rendszeres használata jótékony hatással van egészségi állapotunkra is, tehát egy masszázsmedence lényegében egyesíti a meleg víz gyógyító erejét és egy kellemes masszázs élményét.

A hosszú és hideg téli napok alatt persze sokszor érezhetjük úgy, hogy még a masszázsmedence 36-38 fokos vizénél is melegebbre vágyunk. Ilyenkor lehet jó választás egy kiadós szaunázás, hiszen a szauna gyakorlatilag hőterápiaként működik és nemcsak ellazít és a vérkeringésünket frissíti fel, de a krónikus ízületi- és végtagfájdalomban szenvedők számára is megváltást hozhat – egy stresszes, feszültebb időszak után pedig az álmatlanságra is gyógyír lehet.

Ha már a testünket kényeztetjük, a hasunkról sem feledkezhetünk meg. Mi más lehetne a folytatása egy ilyen tökéletes napnak, mint egy finom ebéd, melyet a saját faszenes grillsütőnkön készítünk el?

A hagyományos grillsütőkkel ellentétben egy faszénen készült ételnek egészen más zamata van, ráadásul egy ilyen grill rácsain sütve egy csapásra egyszerűvé válik olyan menüt varázsolni a család vagy a barátok asztalára, mely kicsik és nagyok, vegetáriánusok és húsimádók számára is ínycsiklandó és emlékezetes lesz.

Veszprémben elsőként az Aura Hidromasszázs Stúdió bemutatótermében érhetőek el a Kamado Joe faszenes grillsütői, ahol tapasztalt grillszakértők segítenek az ügyfeleknek megtalálni a legmegfelelőbb füstölőt és grillsütőt. A grillek mellett természetesen a fent említett, legmagasabb minőséget képviselő masszázsmedencék és szaunák is megtalálhatók a kínálatban, így egyetlen helyen érhetők el egy modern otthon elengedhetetlen wellness-termékei és kiegészítői.

A minőséget fontos kiemelni, hiszen a wellness termékek telített piacán rengeteg olyan kereskedés is jelen van, melyek nem feltétlen a minőséget tartják szem előtt, hanem kizárólag az alacsony árra törekednek és közel sem garantálják azt az élményt, melyet az Aura Hidromasszázs Stúdió vásárlói már megszokhattak.

Címünk: 8200 Veszprém, Török Ignác u. 4.

Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig 9.00 – 17.00 | Szombat 9.00 – 13.00

Telefon: +36 (20) 958-0317 | +36 (20) 954-8558

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában