hirdetés

2019.02.13. 00:30

Rúzsa Magdi lett a JP Auto új Mercedes-Benz márkanagykövete

A JP Auto mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy ügyfeleinek magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson, melyek összhangban állnak a cég által képviselt prémium márka, a Mercedes-Benz előírásaival.

A pár éve elindított márkanagyköveti program célja, hogy a márka értékeit a jelenlegi és jövőbeli vásárlókhoz és kiemelt ügyfelekhez autentikus, a márkához illő, közéleti szereplők segítségével juttassa el.

A JP Auto első márkanagykövete 2015 év végén Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok, világ- és Európabajnok kardvívó lett, aki nemcsak tehetségével, de személyiségével is tökéletesen passzol a csillagos márkához. A 2018-as évtől kezdve csatlakozott a programhoz Sebestyén Balázs, aki könnyed, vidám, humoros stílusával széles közönséget ér el.

2019. február 1-től pedig egy hölggyel bővült a program: immáron Rúzsa Magdi is a JP Auto Mercedes-Benz márkanagykövete lett.

A JP Autónál felfigyeltek a tehetséges, sikeres énekesnőre, hiszen nemcsak a dalaival csal mosolyt az emberek arcára, hanem jótékonysági akcióival mások megsegítésére is nagy figyelmet fordít. Mivel a JP Auto is számos jótékonysági akcióban vett részt az elmúlt években, így örömmel döntöttek úgy, hogy ezen az úton együtt mennek tovább Magdival.

Rúzsa Magdi Máté Péter, Artisjus- és kétszeres Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt. 2016-ban az év női előadója Petőfi Zenei Díj, és a legjobb női előadó kategóriában Comet díj elismerésben részesült. 2017-ben az MTV Europe Music Awards legjobb hazai előadójaként képviselhette Magyarországot a nemzetközi díjátadó gálán. 2018-ban Máté Péter díj elismerésben részesült.

Magdi egy igazán nőies, vagány autót kapott, hiszen az új Mercedes-Benz A-osztállyal fogja ezentúl végig zenélni az országot. Kövessék Magdit és a JP Autót is a jövőben figyelemmel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában