Hirdetés

2017.12.21. 14:30

Sikeres év után újabb kihívások elé néz a Payer Industries Hungary Kft

Eredményekben gazdag év vége felé közeledik a Payer Kft ajkai telephelye. 2017 második felében tovább bővült a termék portfóliónk, az év során új termékek gyártása indult el sikeresen.

2005 óta az egyik legjelentősebb vevőnk, a háztartási és ipari gépek piacának egyik legjelentősebb gyártója által megrendelt új termékről van szó elsősorban, amely a megbízó több termékének fő egységét képezi, és évi sok százezer darab kerül majd ki a Payer Industries Hungary munkatársainak keze alól. Ezen felül sikereink közé sorolhatjuk, hogy az új termékek mellett több, már régebb óta futó gyártásunk esetében volt szükség a kapacitás növelésére, új gyártósorok telepítésére. Szintén fontos mérföldkő volt a cégünk életében, hogy az autóipari beszállítói státuszunk jelentősen erősödött, aminek köszönhetően több ismert autómárkába épül be ajkán fröccsöntött műanyag alkatrész. A megnövekedett igények teljesítéséhez 2017-ben több, különböző mértékig automatizált gyártósort indítottunk el, melyekből kiemelkedik egy 100%-ban automatizált, ami transponder egységet gyárt, az egyik autóipari szegmensben tevékenykedő vállalat részére.

A fenti eredmények jól mutatják, hogy az üzleti partnereinkkel továbbra is stabil a kapcsolatunk.

November közepén sikeresen átálltunk az ISO 16949 autóipari szabványról az IATF 16949 szabványra, ezáltal újfent megfelelve az autóipari gyártási követelményeknek.

2018-ban szintén több új projekt indul, valamint további kapacitásnövekedés van tervben, amihez új beruházások társulnak. Ide tartozik például a kecskeméti Lux Elektro Kft megvásárlása, mely Payer Industries Hungary 2. néven 2017. október 1-től a PAYER Csoport új gyártóegységévé vált és egyelőre műanyag fröccsöntő tevékenységgel segíti az ajkai gyár teljesítőképességének növelését. A kapacitás bővítést indokolja egy kiemelt megrendelőnk új szépségápolási terméke, amiről jelenleg is zajlanak az egyeztetések, s a termék gyártása számításaink szerint 2018 második felében kezdődik meg.

A tervek szerint a jövő évben a kecskeméti telephelyen további bővítések fognak megvalósulni, melynek eredményeképpen szélesebb körű szerelési tevékenységeket lehet majd végezni, tovább növelve a Payer csoport kapacitását.

A fent említett jelenleg futó, illetve az újonnan induló projektek közel 100 fő felvételét igénylik a 2018-as évben.

Az előttünk álló feladatok, kihívások teljesítéséhez jelenleg is több munkakörbe keresünk munkatársakat:

  • Projekt menedzser
  • Stratégiai beszerző
  • Minőségbiztosítási munkatárs
  • Műanyag fröccsöntő gépbeállító
  • Szerelőüzemi gépbeállító
  • Raktáros munkatárs
  • Műanyagüzemi operátor
  • Szerelőüzemi operátor
  • További információkért érdeklődni a Payer Kft HR osztályán lehet:

    Payer Industries Hungary Kft

    8400 Ajka, Sport utca 27.

    Tel: 06 88 520 021

    Tel: 06 88 520 029

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában