pr-cikk hirdetés

2018.03.26. 16:05

Határtalan kalandok a Sobriban (x)

Kedvezmények, játékok, kiváló szórakozás a kislődi élményparkban.

A festői szépségű környezetben tiszta levegőn pihenhet, sportolhat, játszhat egyszerre a család minden tagja, gyerek és felnőtt. A legnépszerűbb játékok egyike a bobpálya és az 1000 méter hosszú óriás csúszó pálya, a megazipline, amellyel 120 méternyi szintkülönbséget „repülhetnek” át az adrenalin szerelmesei a tó felett, akár 80 kilométeres sebességgel. Az attrakció földközeli repülési élményt nyújt, de emlékezetes perceket szerezhetnek a vendégek sok más, közel harminc féle játék, ügyességi és szórakoztató eszköznek köszönhetően.

Akár több napon át kalandozhatunk, hiszen szállást ugyancsak kínál a park. A több napra érkezőket apartmanok, faházak sora és a kemping várja. Itt van az ország egyik legizgalmasabb drótkötélpályája is, ahol mindenki kipróbálhatja a saját életkorának, erőnlétének és bátorságának leginkább megfelelő játékelemeket, akár már az óvodás kortól. A kalandpark játékai közül kedvencnek számít a vízi élménypark, a Nautic Jet-hajócsúszda, a hófánk pálya. Van mászófal, vízi akadálypálya, űrkarika, játszóvár, euro bungee trambulin, lézerharcot vívhatunk, vár minket a vízidodzsem, a vízigömb. A taktikai izgalmakra vágyók az FBI akadémián is jeleskedhetnek, a Hámori várban középkori játékok segítségével utazhatnak vissza az időben a kalandozni vágyók. Lehet nyáron fürdeni a tóban, amelynek közepén a romantikus kis sziget remek hely baráti összejövetelekhez, akár esküvőkhöz is. Kiépített pihenőhelyek, szalonnasütők csábítanak pihenésre, de a vendégek megkóstolhatják az étterem specialitásait is. A park kiváló helyszíne a családi ünnepeknek, céges rendezvényeknek, születésnapoknak. Lehet itt erdei esküvőt, betyárlakodalmat tartani.

Az élménypark évről évre meglepi vendégeit, folyamatosan új játékokkal gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról.

Kulturális és egyéb előadásokat is szerveznek a parkban, ráadásul itt a megyekártyával mindenki olcsóbban szórakozhat. Mivel a kalandok megterhelik a családok pénztárcáját, ezért az alap megyekártyás árengedményeknél erőteljesebb kedvezményekkel és egyéb aktivitásokkal is készülnek ilyenkor a házigazdák a vendégek fogadására. Ezt ki is használják a kalandozó, a megyekártyás napokon idén is jelentősen megnőtt a park forgalma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában