szponzorált tartalom

2020.05.22. 14:15

Te is lehetsz Hős!

Veszprémben is megnyitott a Plazma Center. Szeretettel várunk mindenkit, aki egészséges, elmúlt már 18, de még nem töltötte be a 60-at és vérplazmájával szeretne segíteni a rászoruló embereken. Hiszen minden plazmaadás számít.

A vérplazma, mint gyógyszeralapanyag nélkülözhetetlen a modern egészségügyben, azonban laboratóriumban nem állítható elő.

Vérplazmáddal most Te is segíthetsz másokon. Neked egy óra az életedből, másoknak az egész életet jelentheti!

Hogy kiken segíthetsz?

  • Immunhiányos betegeken
  • Égési sérülteken
  • Vérzékeny betegeken
  • Transzplantáción átesett betegeken
  •  

    Országszerte már öt centerünk várja a jelentkezőket, köztük Veszprémben is, ahol a többi Plazma Centerhez hasonlóan költségtérítéssel jutalmazzuk plazmaadóink segítő szándékát. Ráadásul a jövedelemkiegészítés mellett folyamatos nyereményjátékokkal és apróságokkal kedveskedünk nektek.

    Plazmaadással havonta akár 50.000 Ft-hoz is juthatsz, méghozzá készpénzben!

    Sőt, plazmaadóként rendszeres és ingyenes egészségügyi vizsgálatokon is részt vehettek. Ha Te is plazmaadó szeretnél lenni, akkor fontos ügyelned a fehérjedús táplálkozásra, illetve a megfelelő folyadékbevitelre, főként a plazmaadásodat megelőző napokban. Ilyenkor javasolt a napi 2-3 liter víz elfogyasztása.

    Ezek után már nincs is más teendőd, mint bejelentkezni hozzánk egy alkalmassági vizsgálatra személyesen a Jutasi út 23. szám alatt vagy a 06 70/274-33-13-as telefonszámon. Bővebb információt pedig a www.plazmacenter.hu weboldalon találsz.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában