hirdetés

2020.06.09. 14:45

Tervezd meg, indulj el, vár a természet!

Tervezd a nyaralást, hisz nyitnak a strandok, kempingek. Mindenre van megoldásunk, ha kimész a szabadba kerékpározni, túrázni vagy futni. A ruházatot és kemping felszerelést webáruházunkban 40% – 60% kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Mindent, ami a sátorozáshoz vagy egy hosszabb túrához nélkülözhetetlen megtalálod a weboldalunkon. Regatta kemping termékek teljes választékával. Tervezd meg, indulj el, vár a természet! A Regatta sátrak, hálózsákok, kemping székek, kemping főzők és tartozékok egy helyen már 40% kedvezménnyel.

Ha túrázni mész, a Regatta az esőkabátokat az egész családnak bomba árakon rendelheted meg. Technikai anyagok, praktikus szabások, könnyen elcsomagolható, mindig kéznél lehet. Regatta női, férfi és gyerek kabátok akár 60% engedménnyel.

A Dare2b kerékpáros ruházat kínálatában mindent megtalálsz, ami a biciklizés teljes kényelmét biztosítja. Lélegző, technikai alapanyagból készült biciklis alsó-, felső ruházat és mezek. Lapos varrások és párnázott részek, ahol kell. Dare2b kiváló minőségű akciós kerékpáros ruházat teljes kínálata már 40% kedvezménnyel.

Futás és fitness termékeink garantálják a teljes kényelmet a hosszú edzések alatt. Egy jól választott technikai ruha igazán kiegészíti a mozgás örömét.

Ne maradj le akcióinkról! Nézz körbe streetsport.hu webáruházunkban és rendelj kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan több száz akciós termék közül online.

Kérdésed van?

Várjuk a hívásodat a +36-70/9314-810 számon:

Hétfő-csütörtök: 10:00 – 15:00-ig

Péntek: 10:00 – 14:00-ig.

Szombat-vasárnap: ügyfélszolgálatunk szünetel

E-malit is írhatsz ide: [email protected] és pár órán belül válaszolunk neked.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában