hirdetés

2018.06.29. 16:23

Tisztelt Olvasónk!

Cikksorozatot indítunk ügyfélszolgálati irodáinkon kapható termékeink bemutatásával, melyeket MEGYEKÁRTYÁVAL rendelkező olvasóink extra kedvezménnyel vásárolhatnak meg!

Az ajánlatok közt talál, kifestőket, mesekönyveket, útikönyveket és számos más, praktikus akár ajándéknak beillő portékát garantáltan a legjobb áron.

Az ügyfélszolgálati irodák elérhetőségét megtalálja az oldal alján a térképen!

SZÜNIDŐRE AJÁNLJUK!

Habcsók hercegnő

Néhány sor a könyv bevezetőjéből:

„Az ly-ok frányák. A tulajdonnevek kiszámíthatatlanok. Na és ki látott már makacsabb ellenfelet a szótagolásnál? Szegény Maja! Rosszul sikerült dolgozata miatt rengeteget kell gyakorolnia a téli szünetben. Talán azért, mert Ági néni haragszik rá? Nos, ha ő nem is, Anya biztosan, amiért nem mondta el azt a csúnya kettest. Pontosabban kettes alát. Vannak dolgok, amelyekről jobb mélyen hallgatni. A szülők előtt persze könnyű titkolózni, de mi a helyzet azzal a bizonyos levéllel? A hosszú listával, amelyet minden gyerek az ablakba tesz karácsony előtt. Ilyenkor még a falnak is füle van! Hiába próbál segíteni a szorgalmas Eszter, az anyukák előtt sajnos semmi sem maradhat rejtve. Csak tudnánk, hogy csinálják! Vajon mi lesz Maja számára az igazi büntetés? Vár majd rá ajándék a karácsonyfa alatt?”

Ár: 2590Ft Megyekártyás ár: 2000Ft

Lili kutyus kalandjai Gazdianyuval

A könyv bevezetője:

Lili egy pajkos, mindenre kíváncsi spániel kislány, akivel néha különös dolgok történnek. Kalandjaink során megismerkedik a sünivel, az ijesztő hattyúmamával, szöcskével és más állatokkal. Új barátokat is szerez, többek között Mackó kutyust és Kormi cicát. Megtanulja, hogy viselkedjen a kutyaiskolában, valamint rájön, hogy a túlzott evészetnek hasfájás a vége, a doktor bácsi pedig nem is olyan félelmetes, mint amilyennek látszik.

Ára: 1990Ft Megyekártyás ár: 1590Ft

Dőzsöl az égen a hold

A könyv bevezetője:

Válogatott és új versek követik egymást a Dőzsöl az égen a Hold című gyűjteményben. Azt hihetnénk, hogy csak gyerekeknek szólnak Tóthárpád Ferenc sorai, de – nem véletlenül – sehol nem találunk erre utalást. A szerkesztéskor szembesültünk azzal, hogy egyrészt nem célszerű, másrészt félrevezető is volna, ha kizárólag gyerekek lennének a versek és dalok kivételezettjei. Témájukkal, hangulatukkal inkább, a „családi” jelzővel jelölhetők az Estéli versek és versdalok. Tóthárpád Ferenc, valamint a közreműködő művészek abban a reményben készítették e szeretettel teli összeállítást, hogy nemcsak akkor, amikor már sötétedik, hanem a nap bármely szakában élvezetes szórakozást nyújthatnak a mesélő versek, T. Takács Tibor képpé álmodott hangulatai és a Rózsabors Műhely különleges dalai. Minden korosztálynak ajánljuk hát, lapozzák együtt vagy külön-külön, szerezzen örömet a Dőzsöl az égen a Hold kötete!

Ára: 2790Ft Megyekártyás ár: 2230Ft

A térképen megtalálja az Önhöz legközelebbi ügyfélszolgálat adatait:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában