PR

2017.11.24. 10:57

Túlvállalta magát a Panhellen? (x)

Az egyik legdinamikusabban fejlődő táplálék-kiegészítő cég talán túlvállalta magát a 4 napra nyújtott Black Friday akciókkal. Vasárnap estig tart a promóció, de a készletek vészesen fogynak, a munkatársak kimerültek.

„Több hónapra való készletet raktároztunk a Black Friday-re, de már a csütörtöki első nap megmutatta, hogy talán túlvállaltuk magunkat a 4 napos akcióval. Minden mozgósítható kollégánk a komissió részlegen dolgozik, de így is el vagyunk maradva a rendelések lecsomagolásával, a legnépszerűbb termékeknek pedig több mint a fele elfogyott az első napon.” – számolt be Téti István, a Panhellen Magyarország ügyvezetője.

A prémium szférában jelenlévő márkára nem jellemző a nagy árengedmény, ez lehet az oka, hogy az évi egy alkalmat mindenki igyekszik kihasználni. A kosárérték messze meghaladja az átlagos napokét, a vásárlók igyekeznek betárazni a most 30-40%-kal olcsóbban megvásárolható készítményekből.

A Panhellen másfél éve jelent meg a hazai piacon és rövid idő alatt profi és hobbi sportolók ezreinek kedvence lett. Egyedi termékeivel, világszabadalmas hatóanyagaival, természetes eredetű összetevőivel, a szigorúan tudományos alapokkal és sportágspecifikus megközelítésével nyerte el a vásárlók bizalmát. De a kiemelkedő ár-érték arány és a feltétel nélküli pénzvisszafizetési garancia is sokat nyomhat a latban.

A Black Friday november 26. vasárnap éjfélig tart a Panhellennél, aki teheti, használja ki az utolsó órákat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában