ingatlanpiac

2017.09.12. 10:20

XII. kerületi budapesti lakások, amelyek már a luxus kategóriába tartoznak (x)

A XII. kerületnek több olyan része is van, ahol számtalan luxus lakás megtalálható a Budapesti lakások között. A kerületbe évről évre többen költöznek be, hiszen a közbiztonsága, a számtalan zöld terület, a hegyek és a nyugodt övezetek, parkok, mind-mind vonzzák az új otthont keresőket.

Nem sokan engedhetik meg maguknak hogy luxus körülmények között éljenek, de ha már ez megadatott, akkor azt olyan helyen kell megtenni, ami igazán nyugodt, családias hangulatot ígér.

Panorámás luxus ingatlan a Diósárok részén

Egy igazán különleges ajánlatot találtunk az otthonterkep.hu oldalán, hiszen emellett a hirdetés mellett nem lehet csak úgy elmenni. A 4+1 fél szobás, 2 terasszal rendelkező álom otthon dupla fürdőszobával újépítésű. A lakáshoz egy teljesen saját célra használható 650 négyzetméteres kert is tartozik. A lakáshoz egy 40 négyzetméteres helyiség is épült, amely még bármi lehet. Akár irodának, akár garázsnak, vagy hobbi célra is használható.

A hatalmas nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a környékre. A felső szinten megtalálható hálószobák kilátása Pazar, hiszen innen még az ágyból is láthatjuk a házat körül ölelő tájat.

A Budapesti lakások közül is kitűnő ingatlant hatalmas szobák és tágas nappali jellemezi, amelyek mind kellemes és élhető lakókörnyezetet kínálnak. A fűtésről egy kondenzációs hőközpont gondoskodik, a teljes lakás padlófűtéssel ellátott. A lakást természetesen riasztóval is felszerelték a leendő lakók biztonsága érdekében. Ezt az ingatlant mindenkinek a saját szemével kell látnia, hiszen a képek nem adják vissza ezt a páratlan élményt. 

A Budapesti lakások között egy 200 négyzetméteres panorámás otthont találtunk

Istenhegyen található meg ez a 200 négyzetméteres csoda a Budapesti lakások kínálatában, amely hatalmas terasszal várja a jövendő lakókat. A frekventált helyen elhelyezkedő lakás egy kellemes hangulatú és modern társasházban található meg. A közelben a tömegközlekedés kiváló és a budai valamint a pesti oldal is könnyen megközelíthető. A közelben található meg az osztrák iskola is, így akár családok számára is tökéletes otthonteremtési lehetőséget ígér.

A földszinten belépve azonnal a tágas előtérbe jutunk, amelyből a konyhai rész csak részben lett leválasztva. Az alsó szinten található még egy fürdőszoba és egy nagyobb hálószoba. Az emeletre érve 3 hálószobát is találunk. Törökvész és Vérhalom irányába a legnagyobb hálószobából nyílik tökéletes kilátás. A lakásnak egy 2. emeleti része is van, ahol egy 25 négyzetméteres helyiség van. Ezt még bármire ki lehet alakítani, akár egy jól elszeparált külön lakásnak is. A két szinten végig terasz fut körbe, amely még különlegesebbé teszi ezt az ingatlant.

Szaunás, dupla komfortos luxus lakás a Budapesti lakások kínálatában

A budapesti ingatlanok között rábukkantunk, egy szaunás, dupla komfortos csodára, amely a 12. kerület egyik legnyugodtabb részén található meg. A szaunás és riasztóval ellátott otthon két szinten várja leendő lakóit.

Napfényes terek, madarak csicsergésétől visszahangzó kert, hatalmas tárolási lehetőségek. A házhoz két hatalmas terasz is tartozik, amely még inkább egyedivé teszi. Akik kedvelik a hegyvidéki csendet azoknak ez egy álom lakás lesz, efelől kétségünk sincsen. Az ingatlant személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel is gyorsan meg lehet közelíteni, emellett a közelben élvezhetjük a normafai kilátást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában