16°
19°

Prémium magazin

3 hónapja
- Egy 25 négyzetméteres lakásban nőttem fel, gyermekkoromban majdnem a medencébe vesztem, és 20 esztendősen már mellettem ült Michael Phelps - meséli Kis Gergő a Veszprém megyei Prémium társasági magazin nyári számában.
3 hónapja
Vastag Tamás eddigi életének legnagyobb szerepét játssza a Soproni Petőfi Színház társulatával a fertőrákosai barlangszínházban: Radamest alakítja Elton John-Tim Rice Aida című musicaljében.
3 hónapja
VESZPRÉM - Az évszakhoz illő, könnyed és vidám tartalmak, múltidéző olvasmányok, háttérelemzések és ismert személyiségekről készített portrék egyaránt megtalálhatóak a Veszprém megyei Prémium társasági magazin most megjelent nyári számában.
3 hónapja
Ha megvalósulnak a tervek, új távlatok nyílnak, és Európa egyik legkedveltebb üdülőhelye lesz a környék - írja a Veszprém megyei Prémium társasági magazin június 16-án megjelenő nyári számának összeállítása.
3 hónapja
Évtizedes kulisszatitkok nyomába ered a Veszprém megyei Prémium társasági magazin hamarosan megjelenő nyári számának egyik érdekes összeállítása. Szinetár Miklós soha el nem mesélt veszprémi történetét ismerhetik meg a legendás tévétalálkozók létrejöttéről, hátteréről, szakmai és személyes értékeléséről.
4 hónapja
Már javában készül a Veszprém megyei Prémium társasági magazin nyári száma, amely június közepétől lesz kapható. Az évszakhoz illő, könnyed és vidám tartalmak, múltidéző olvasmányok, háttérelemzések és ismert személyiségekről készített portrék egyaránt megtalálhatóak lesznek benne.
4 hónapja
A tihanyi apátságban jelenleg is sokan keresik, és szeretnék megnézni a Pogány Madonnát. A Káli-medencében, a Kornyi-tó környékén Jancsó Miklós szellemisége köszönt ránk. A cseszneki várban sétálva képzeletben hallhatjuk a „Gyerekek! Könyörgöm, akasszuk fel!” szállóigévé vált mondatot a Valahol Európában című, háború utáni alkotásból.
4 hónapja
Harmincöt éves kultfilm – Emlékek, sztorik, kulisszatitkok András Ferenccel és Cserhalmi Györggyel.
5 hónapja
Évről évre kevesebb megfelelő élettér áll a vonuló madárfajok rendelkezésére a klímaváltozás és az ipari hatékonyságú agrárgazdálkodás miatt.
5 hónapja
Várpalota, vagyis – ahogyan ebben az időszakban hívták – Palota mezőváros a XIX. század elején virágkorát élte. Lakosságszáma 1828-ban 3994 fő, az 1830-as években meghaladta az 5,5 ezer főt, majd 1857-ben elérte a 6505 fős csúcspontját, amely aztán folyamatosan csökkent a II. világháború idejéig.

Legolvasottabb

1
Itt számíthat traffipaxra szombaton Veszprém megyében
2
Egyedülálló jásdi kezdeményezés az Alzheimer-világnapon
3
Betanított munkás és raktáros.
4
Hiánypótló szerepet tölt be a balatonfüredi egyesület
5
A Nyárád és az Adásztevel is tíz gólig jutott a legutóbbi fordulóban
legyen tánc
Reptéren ragadt estére – videóklipet készített mérgelődés helyett
Vicc is kezdődhetne így / 12 perce
Az orosz drukker ajándékot ad az angol drukkernek
Esőkabátokat kapnak ajándékba a Manchester United labdarúgócsapatának szurkolói Moszkvában, a Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai mérkőzése előtt.
Gyász
/"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk álltál, Te, aki sosem kértél, csak adtál, Örökre elmentél, szereteted szívünkben örökké él..."/ Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága jó édesanyánk, *FEKETE LÁSZLÓNÉ* *szül. Kovács Rozália* 84 éves korában csendesen megpihent. Utolsó útjára 2017. szeptember 28-án, csütörtökön 13 órakor kísérjük a veszprémi, Vámosi úti temetőben. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *MOLNÁR JÁNOS* *méhész* 60 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Utolsó útjára kísérjük 2017. szeptember 28-án, csütörtökön 14 órakor a tapolcafői temetőben. A gyászoló család
/"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk álltál, Te, aki sosem kértél, csak adtál, Örökre elmentél, szereteted szívünkben örökké él..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették és, hogy *HORVÁTH IMRÉNÉ* *Szül. Albrecht Margit* 72 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2017. szeptember 27-én szerdán 14 órakor kezdődő gyásmise után lesz a balatonedericsi temetőben. Gyászoló család
/"Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *KURUCZ GYULÁNÉ* *szül. Pápai Irén b.almádi lakos ( volt királyszentistváni )* 87 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án, csütörtökön 15 órakor lesz a királyszentistváni temetőben. Gyászoló család
/"Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni. Nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, Ha látni akartok, nézzetek az égre."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *DUKÁN LÁSZLÓ* 56 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése szeptember 29-én 15 órakor lesz a devecseri régi temetőben. Gyászoló család
Modern köntös / 30 perce
Bemutató és mexikói turné szerepel a Pécsi Balett programjában
De miért? / 34 perce
Veszprémben már ruhaszárítóval járnak vásárolni?
Bakonybél / 1 órája
Megújul a templom, a Kaszinó, a monostor előtti tér
Müller Anikó Hanga
ukrán oktatási törvény / 1 órája
Brenzovics László tiltakozik az ellene indult lejárató kampány miatt
Kiegyezés 150 / 1 órája
Kövér László: tanulni kell a kiegyezésből
alko-hol-hol-hol? / 1 órája
Miről mesél Paul Gascoigne lánya?