Prémium magazin

2017.05.29. 09:51

Nyári szám, gazdag tartalommal

Már javában készül a Veszprém megyei Prémium társasági magazin nyári száma, amely június közepétől lesz kapható. Az évszakhoz illő, könnyed és vidám tartalmak, múltidéző olvasmányok, háttérelemzések és ismert személyiségekről készített portrék egyaránt megtalálhatóak lesznek benne.

Prémium magazin

Kis ízelítő a tartalomból: Mi újság Palvin Barbarával, a manapság legismertebb magyar modellel? Eddigi élete legnagyobb szerepére készül Vastag Tamás, Elton John – Tim Rice Aida című musicaljében ő alakítja Radamest.

A kiadvány bemutatja a Balaton régió fejlesztésére szánt gigantikus projektet, és körképet ad a Veszprém megyei nyári fesztiválokról, köztük a megújult Művészetek Völgyéről. Megszólal a magazinban Ujlaki Dénes, Ókovács Szilveszter, Peremartoni Krisztina, Gombor József, Szinetár Miklós idézi fel az egykori veszprémi tévétalálkozókat. Ismert emberek mondják el, mit szeretnek a nyárban, Kandikó Rita mutatja be az általa vezetett Fekete Sereget.

Egy kis nosztalgia: milyen volt a zánkai úttörőtábor, és milyenné varázsolják mai gazdái?

Érdemes lesz tehát keresni az újságárusoknál június közepén a Prémium magazint, mert egész nyárra szóló olvasnivalót kínál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!