tihanyi szabadtéri játékok

2018.08.03. 14:00

Férfiak, házasság és szakítás a fókuszban

Pindroch Csaba egyszemélyes komédiát mutat be Segítség, megnősültem! címmel augusztus 3–án este nyolc órakor a Tihanyi Szabadtéri Játékokon. Másnap, szombaton ugyanebben az időpontban A férfiak a fejükre estek című zenés vígjátékot tekinthetik meg a nézők Sztárek Andrea, Détár Enikő és Xantus Barbara főszereplésével a Bujtor István Szabadtéri Színpadon.

Varga Róbert

Sztárek Andrea, Détár Enikő és Xantus Barbara főszereplésével adják elő A férfiak a fejükre estek című darabot Fotó: Turay színház

Pindroch Csaba, a népszerű színművész most először vállalkozott arra, hogy önálló esttel is megmutatkozzon a nézők előtt. A Sebestyén Elemér (ismert krimiíró Anthony Grey néven) művéből készült darabban a standup comedy és a bohózat elemeit felhasználva a házasság témáját járja körül. Szándéka szerint görbe tükröt tart majd mindenki számára az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatairól, amikor bárki magára ismerhet, aki házasodni készül, vagy már túl van ezen. A humor pedig erre a legjobb kifejezési mód, őszinteséggel, iróniával, érzelemmel, néhány csepp könnyel, hiszen a téma örök. A rendező Radnai Márk.

Sztárek Andrea, Détár Enikő és Xantus Barbara főszereplésével adják elő A férfiak a fejükre estek című darabot Fotó: Turay színház

Másnap a Turay Ida Színház hozza el Tihanyba Topolcsányi Laura és Berkes Gábor zenés vígjátékát A férfiak a fejükre estek címmel. A vidám, sok nevetést ígérő produkció a szakításokra épül. Három becsapott, kijátszott és megalázott, válófélben lévő feleség mesél erről, miként dolgozzák fel ezt a helyzetet, tűrnek vagy a sarkukra állnak és képesek e a visszavágásra. Közben persze sokat énekelnek, hiszen igazi dívák. Détár Enikő, Xantus Barbara és a rendező Sztárek Andrea mellett színpadra lép Nyírő Bea, Pásztor Máté, Győri Péter, Frech Zoltán, Cservenák Vilmos, az író, Topolcsányi Laura, Szántó Szandra, Szilvási Judit, Lovas Emília és Kereki Anna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!