Pisztráng- és borfesztivál

2019.09.27. 07:00

Pisztrángételek, borok és remek programok Tapolcán

A hagyományos Pisztráng- és borfesztivált szeptember utolsó hétvégéjén rendezik a Malom-tónál három színpadnál, rengetegféle halétellel és jó borokkal.

Tóth B. Zsuzsa

Szeptember 27-én, pénteken 14.30-tól játszanak a zenekarok, köztük a Babos-Piller jazz duo, a Csízi jazz, a Full Live trio, a Sofia Balogh Band. Sajcz Gábor harmonikázik, játszik az Új Idők Acoustic, a Quietchords, a Sofia Balogh Band. A megnyitót 17.30-kor tartják, majd a Melódio trió koncertje zárja a napot a fényfestés után.

Szombaton játszik a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar, az Anna and the Big Faces, Brass ont he Road, a Soul and Emotion, a Melodio duó, a Blue Cafe Band, fellép Bardon Ivett Piller Balázzsal, játszik a Sofia Balogh Band, Sajcz Gábor harmonikázik, a Happy Dixieland Band, az Acoustic Planet és lézer-show lesz este 20 órakor a Biga acoustic fellépése előtt. Vasárnap jóga nyitja a napot, játszik a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar, a Zajongó gyerekzenekar koncertezik, a vendégeket várja a Bounaventura, a Sofia Balogh Band, a Band of Streets, az Új idők, a Gáspár Szilvi Quartet, a Tóth Vera Quartet, a Csopak demizson, az Ed Phillips and the Memphis Patrol.

A Nagyboldogasszony római katolikus templomban Gion Zsuzsanna mezzoszoprán és Virágh András orgonaművész koncertezik a felújított orgona avatási ünnepségén. A vendéglátásról a borházak és a gasztroutca szakácsai gondoskodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!