Ajka

2021.08.29. 11:00

A természet fesztiválja

Fafesztivált tart a Csingervölgyért Egyesület a természeti környezet értékeinek megismertetése, a környezettudatosság népszerűsítése céljából.

Tisler Anna

Az első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal meghirdetett közösségi rendezvény szeptember 5-én 10 órakor a fafaragók alkotásával kezdődik a Bányászati emlékparkban. Ügyességi gyermekjátékok faeszközökkel, ugrálóvár, lövészet, bemutató az erdő-mező kincseiből, csillámtetoválás gyerekeknek vár mindenkit délután 2 óra és fél 5 között. A közeli Bányászati Múzeumba is el lehet látogatni, majd az egyesület tagjai által összeállított feladatlapon válaszolni a kérdésekre. A játékban részt vevők fabatkát kapnak, amelyeket összegyűjtve tombolasorsoláson vesznek részt. A rendezvényre látogatók megismerkedhetnek az erdőterápia gyógyító eszközeivel. A kulturális műsorban 5 és 7 óra között a Bodza együttes, a Patakparti Óvoda gyermektáncosai, a Dinamic Rock and Roll Klub formációi, az APTE táncosai, a Hangadók zenekar, a Pannon Várszínház énekes művészei lépnek fel. A délután folyamán kisvonattal is utazhatnak a gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!