Hagyomány

2022.01.29. 11:00

Farsang Kiscsöszön

Juhász-Léhi István

Február 12-én Hagyományos farsangi disznóvágás és feldolgozás Kiscsőszön. Tippeket, ötleteket, gyakorlati tanácsokat hallhatnak a disznó feldolgozásáról. Mire jó a disznó füle, farka, bőre? Mitől jó egy kolbász íze? Hogy készül a disznótoros? A közös munka után együtt kóstolhatjuk meg az elkészített finomságokat.

Címkék#farsang
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!