Programajánló

2022.06.29. 19:00

Szent László napi búcsú

Jákói Bernadett

Július 2.-án, szombaton délután az aszófői Vörösmáli Parkoló területén több éves kihagyás után ismét Szent László –napi búcsú várja a közönséget, a helyieket, érdeklődőket. Hagyományos közösségi programon  érdekes, szórakoztató programok veszik kezdetét, s  minden korosztály talál magának megfelelő szórakozást.  14.30 órától Rudi bohóc csalogatja az apró közönséget, majd elindul az  idén először megrendezendő Parasztolimpia, amire előzetesen a program előtt lehet regisztrálni. 16 órától a balatonfüredi lovasrendőrség mutatkozik be. A délután folyamán a családok apraját a Fanyüvő Játékpark, a Mosolyvár Játszóház szórakoztatja, majd színre lépnek a katonai hagyományőrzők is. Lángos sütés, szabadtéri bográcsozás közepette ismerkedhetnek , majd kóstolhatják meg  a Vörösmáli dülő remekét . A Zenei talpalávalót Sári Attila zenész biztosítja a szabadtéri programban.

A Kultúrházban  19.30 –tól Buch Tibor és a Horváth Testvérek, Péter és Elemér fergeteges  táncraperditő muzsikája várja a szórakozni vágyókat. 

21.00-tól Búcsú bállal zárul a rendezvény a Vörösmáli Parkoló szinpadán , melyhez a talpalávalót  Dj. Gringo biztosítja.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!