Koncert

2022.09.30. 12:31

A Happy Dixieland Band jubileumi koncertje a zene világnapján

A részben Veszprém megyei tagokból álló Happy Dixieland Band fennállásának tizedik évfordulóját jubileumi koncerttel ünnepli a hétvégén. Szombaton, október elsején 19 órakor a keszthelyi Balaton Színházban kezdődik az előadás, amelynek sztárvendége Majsai Gábor lesz.

SZJ

A Happy Dixieland Band minden koncertjével jókedvre deríti a hallgatóságát. Minden bizonnyal a mostani jubileumi hangversenyen sem lesz ez másként Fotó: Szijártó János

A vidám, nevében is boldog dixie formáció, amely mára országos hírnevet szerzett, immár a legjelentősebb fesztiválokon is megmutathatta magát. Az együttes megalakulása óta tizenegy év telt el, amelyben a csapat hosszú utat járt be, de kitartó munkájukat siker koronázta. A tavalyra tervezett jubileumi koncert a pandémia miatt elmaradt, ám igazodva a kényszerhelyzethez, utólag ünneplik fennállásuk tizedik évfordulóját: most szombaton, a lehető legjobb időzítéssel, október elsején, a zene világnapján. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!