Programajánló

2022.12.01. 19:00

Forralt borok nagy versengése Tördemicen

Immár tizennyolcadik alkalommal rendezik meg az adventi időszakban a badacsonytördemici önkormányzat által támogatott forralt bor főzőversenyt. Az egész napos programra december 3-án, szombaton várja az érdeklődőket a szervező Badacsonylábdi Partszépítő és Fürdőegyesület.

Szijártó János

Az eseményen Pados János orvos, tábori lelkész, író halálának 130. évfordulójára is emlékeznek, ugyanis egyik ingatlanát ő hagyta a falura, oktatási intézmény létrehozása céljából. A mai napig itt működik az óvoda.
Maga a program 10 órakor kezdődik a Faluházban mikulásváró kézműves foglalkozással és a Batsányi Táncegyüttes táncosai által tartott játszóházzal. 12.30-kor koszorúzzák meg az itteni bányász emlékművet, a forralt bor főzőverseny 13 órától indul, az eredményhirdetést 15 órára tervezik. Jótékony célú adventi vásárt is nyitnak, amelynek bevételét a tördemici Rózsakő óvoda számára ajánlották fel a szervezők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!