már megvásárolhatók A belépőjegyek

2019.02.20. 11:00

Hétvégén ismét megyebál

Szombaton este héttől a Veszprém Megyei Önkormányzat és a Mediaworks Hungary Zrt., illetve napilapja, a Napló szervezésében ismét megyebál lesz a megyeházán. A belépőjegyek már megvásárolhatók az év egyik legjobban várt társasági eseményére.

Napló-információ

Ön is részt vehet az év egyik legjobban várt társasági eseményén, jöjjön el a megyebálra!

Fotó: archív/Penovác Károly

A megyebálon idén a vendég az Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert Veszprém lesz, a fővédnök Navracsics Tibor uniós biztos, míg a védnök Ovádi Péter országgyűlési képviselő. A nívós esemény 19 órakor pohárköszöntőkkel indul, majd egy órával később lesz a díszvacsora.

Az eseményre szórakoztató műsorral készül a Veszprémi Petőfi Színház, amely az utazás témakörét dolgozza fel prózai és zenés formában. Közreműködnek a színház művészei Oberfrank Pál igazgató vezetésével. A rendezvény vendégei Jónás Andrea énekét is megcsodálhatják, aki a teátrum Diótörő és Egérkirály című musicaljében mint Kecsegér már több alkalommal elvarázsolta a közönséget.

A megyebál tombolabevételét idén a veszprémi székhelyű Családokért és Gyermekekért Alapítvány támogatására ajánlják fel.

A belépőjegyek 25 ezer forintos áron már megvásárolhatók a Napló ügyfélszolgálatain, ahol a bál részleteiről is felvilágosítást adnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!