Napló-Rendezvény

2018.10.03. 09:52

Apáca Show a Veszprém Arénában

Hét, teltházas előadás, hatalmas siker és vastaps – ez az Apáca show eddigi mérlege a hazai, szegedi bemutatót követően.

A Broadway-n és a Westenden 2006 óta nagy sikerrel futó musical ezzel Magyarországon is elindult hódító útjára. A szeptemberi budapesti bemutatót követően parádés szereposztással és különleges díszletekkel színpadra állított produkció, októbertől országos turnéra indul: a színházszerető közönség Pécsett, Miskolcon, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Szombathelyen, Veszprémben, Debrecenben és Győrben láthatja Deloris van Cartier történetét.

A zenés darabot a 90-es évek ikonikus filmvígjátéka ihlette, amelyet először a Broadway-n a film főszereplője Whoopi Goldberg mutatott be. A darabot eddig 18 országban állították színpadra, és több mint 6 millió néző látta. A musical zenéjét a 8 Oscar-díjas zeneszerző Alan Menken jegyzi, aki többek között a Szépség és a szörnyeteg, az Aladdin, a Kis hableány és a Notre Dame-i toronyőr alkotója.

A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalsiker főszerepét itthon kettős szereposztásban Peller Anna és Sári Éva, további szerepeit Molnár Piroska, Janza Kata, Feke Pál, Alföldi Róbert és Csonka András alakítja, rendező Szente Vajk.

2018 sikerdarabját láthatják a nézők december 1-én Veszprémben a Veszprém Arénában. Jegyek a tex.hu-n, a jegyirodákban és kedvezményes áron a Napló ügyfélszolgálati irodáiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!