a bringásreggeli sem marad el

2018.09.20. 08:40

Autómentes nap: Ajkán és Veszprémben is ingyen buszozhatunk

Ingyen buszozhatunk és jófajta bringásreggelit is ehetünk megyénk városaiban az autómentes naphoz kapcsolódva.

Az idén szeptember 16. és 22. között tizenhetedik alkalommal rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet, amelynek célja a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése. A megyeszékhely számos programmal csatlakozik az eseményhez, ezekről ITT írtunk ismertetőt.

Ehhez kapcsolódóan az ÉNYKK a települési önkormányzatokkal közös eseményként díjmentes utazási lehetőséget biztosít utasai részére szeptember 21-én, pénteken és 22-én, szombaton érvényes forgalmi engedély felmutatásával Ajkán, illetve szeptember 21-én, pénteken Veszprémben (itt nem kérik a forgalmit). További részletek az ÉNYKK honlapján olvashatók.

Szintén az Európai Mobilitási Héthez csatlakozva a Magyar Kerékpárosklub önkénteseivel, területi szervezeteivel és partnereivel közösen az egész országban reggelivel és néhol uzsonnával várja a biciklivel közlekedőket 20-án, csütörtökön reggel. A Veszprém megyei helyszínek:

- Tapolca, Köztársaság tér, 7-től 10 óráig

- Veszprém, Kossuth Lajos utca 21., a szökőkút mellett, 7-től 9 óráig.

Részletek a klub honlapján olvashatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!