zene, tánc és játszóház

2018.12.22. 07:00

Egész napos karácsonyi programmal várják a gyerekeket Veszprémben

A Veszprémi Programiroda szombaton egész napos karácsonyi programmal, közös ünnepi készülődéssel, gyermekkoncertekkel, táncházzal, kézműves foglalkozásokkal és játszóházzal várja a családokat.

Leitner Vera

A belépés ingyenes. Dél­előtt fél tíztől fél ötig Mesekert interaktív adventi játszóház, Kabóca adventi játéktér és kézműves-foglalkozások várják a kicsiket. Tíz órától Süt a mama, süt címmel éneklős karácsonyi koncert kezdődik a Veronaki zenekarral az ezüst­erdő csodálatos világában (a Hangvilla kávézóban), majd fél tizenkettőtől és fél egytől Öröm hallik mindenfelől címmel hangszersimogató zenés műsorra hív Korzenszky Klára, Bársony Bálint és zenekara a Hangvilla kamaratermében.

14 óra 30 perctől Igazi karácsony címmel Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertjén vehetnek részt az érdeklődők a Hangvilla kávézóban, majd fél négytől, ismét a kamarateremben, családi játszóházzal és karácsonyi néphagyományok bemutatásával zárul a program a veszprémi Gerence Hagyományőrző Néptáncegyüttessel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!