mozdulj ki

2018.09.22. 06:00

Ezek a programok várnak rád a hétvégén

Reformkor és szüreti mulatság- ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni.

Veszprém

Völgyikút családi nap és völgytakarítás 22-én 10 órától a Völgyikút parkban. Családmozgalmak megyei találkozója 22-én 10 órakor a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskolában.

Családmozgalmak megyei találkozója 22-én 10 órakor a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskolában.

Ézsiás István szobrászművész Ézsiás ’75+ című kiállításának megnyitója 22-én 11 órakor a Várgalériában.

Flamenco fúzió mexikói és magyar zenészek tolmácsolásában 22-én 19 órakor a Hangvillában.

Ajka

Őszi családi délután 22-én 15 órakor a művelődési központ aulájában.

Balatonfüred

Romantikus reformkor fesztivált rendeznek Balatonfüreden, immár 13. alkalommal szeptember 22-23 között, amely szombaton délelőtt nép- és iparművészeti vásárral kezdődik a Tagore sétányon. A rendkívül színes programsorozat kiemelkedő eseményének ígérkezik a szombati hintós felvonulás korhű öltözetben zenével, a reformkori hagyományőrzőkkel, huszárokkal, lovasokkal a Szent István térről a Horváth Mihály utcán át a Balaton Szabadidő Központig, ahol 14 órakor ünnepélyes megnyitó után a Csík Zenekar ad koncertet.

Balatonszepezd

Szüreti mulatság 22-én 16 órától a piactéren.

Gyulafirátót

Szüreti vigasság és Surányi Gabriella Vadászat és reneszánsz című gobelinkiállításának megnyitója 22-én 15 órakor a művelődési házban.

Tihany

Az Erő és harmónia Ferenczy Béni művészetében című kiállítást nyitja meg Kovács Péter művészettörténész Tihanyban, a KOGART Galériában szeptember 23-án, vasárnap 11.30 órakor, ahol Szücs György, a Ferenczy Család Művészeti Alapítvány elnöke mond köszöntőt. A tárlatot Gulyás Dorottya művészettörténész mutatja be a közönségnek.

Vilonya

Szüreti felvonulás és mulatság 22-én, indulás 15 órakor az Újtelep utcai buszfordulótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!