Romantikus és kortárs művekkel

2019.03.21. 20:59

Farkas András és barátai lépnek fel Ajkán

Az ajkai születésű fiatal énekművész, Farkas András barátaival, Stummer Márton gitárművésszel és Bálint Péter zongoraművésszel ad koncertet március 23-án, szombaton 19 órától a művelődési központ színháztermében. A műsor könnyed zenei produkciókat kínál a romantikus daraboktól a kortárs művekig.

Borsos Renáta

Farkas András

Az ifjú művészek számos hazai és nemzetközi sikerrel büszkélkedhetnek. A klasszikusének-művész Farkas And­rás jelenleg oratórium és dalének szakra jár, ebben a tanévben kapja meg mesterdiplomáját. Egyike volt 2015-ben a Nemzet Fiatal Tehetségeiért ösztöndíjasainak, emellett Ajka város művészeti ösztöndíjasa, valamint 2018-ban átvette a Pro Cultura Minoritatum Hungariae miniszteri díjat. Rendszeres szólistája a Mátyás-templomnak, valamint több hazai és nemzetközi koncertszínpadon is fellépett.

Farkas András

Stummer Márton több hazai és nemzetközi verseny győztese és díjazottja. Saját kompozícióit számos nemzetközi fesztiválon mutatta be nagy sikerrel. Rendszeresen koncertezik, aktív résztvevője különböző klasszikus, kortárs, dzsessz- és világzenei formációknak is.

Bálint Péter jelenleg a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója. Tanulmányai során részt vett több országos és nemzetközi versenyen, valamint külföldi és hazai koncertszínpadon is fellépett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!