folk, bluegrass, country

2018.07.17. 10:16

Flats and Sharps (UK) – Nem lesz szükség tolmácsra

Kedves, romantikus, elvágyódó és ellenállhatatlan muzsikájuk univerzális nyelven szólal meg, tolmácsra senkinek sem lesz szüksége.

veol.hu

„... ötletesen szórakoztató ... ötletes harmóniák ... a teljesítményük üteme lélegzetelállító – ajánlom, a lehető legrövidebb időn belül a Flats és a Sharps meglátogatását. Ha bizonyítod a csalódottságodat, személyesen küldök neked készpénz-visszatérítést.” – Mark Ellen – R2 magazin

A délnyugat-angliai Cornwallból származó Flats and Sharps a bluegrasst, a folkot, a countryt és a popot vegyíti zenéjében, és ugyanúgy játszanak saját dalokat, mint bluegrass klasszikusokat – mindkettőt ugyanakkora sikerrel. Az öttagú zenekar az elmúlt öt évben kb. 350 koncertet adott, felléptek számos neves folk, bluegrass és country fesztiválon, és játszottak már Kentucky kormányzójának, illetve vele is, mert a koncertjük alatt felugrott a színpadra, hogy beszálljon melléjük zenélni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!