koncertek, forró csoki, bábszínház

2019.11.28. 16:00

Gazdag programsorozat színesíti az adventet Aszófőn

Gazdag, tartalmas rendezvényekkel várja az érdeklődőket az aszófői Kultúrház a decemberi adventi hétvégékre. Nagy Annamária szervező tájékoztatta lapunkat a színesnek ígérkező ingyenes programokról.

Jákói Bernadett

Forrás: pixabay.com

Advent első vasárnapján, december 1.-én 16 órától a VOX Harmónia énekkar adventi koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. A Vezényel: Szabó Krisztina, zongorán közreműködik: Szalai Molli, énekel: Tátrai Eszter, Somosné Farkas Edina.

Advent 2. vasárnapján, december 8.-án, a Kultúrházban Mikulás napi programok várják a kicsiket, nagyokat, 13 órától Biró Edittel kézművesedés, 16 órától az Iciri-piciri Együttes koncertje, 17 órától érkezik meg a Mikulás , aki az arra érdemelteknek mikuláscsomaggal kedveskedik.

Advent 3. hétvégéjén, december 14.-én szombaton új, hagyományteremtő és közösségépítő rendezvény indul útjára, évről évre új helyszínekkel, idén elsőként az Köbölkúti és az Új utca találkozásánál , a Játszótér közelében hívják a település lakóit teára, forró csokira, adventi ízekre, harapnivalókra, beszélgetésre, találkozásra. Mivel a rendezvény környezetbarát, ezért mindenki hozza magával a bögréjét, csészéjét. A stafétát a rendezvény végén átadják a következő év helyszínének.

December 15.-én a Kultúrházban 16 órakor Fabók Mancsi Bábszínháza szórakoztatja a legkisebbeket,

December 21.-én 10 órától immár 4. alkalommal mérhetik össze a vállalkozó kedvűek tudásukat az Esélyegyenlőség jegyében szervezett Ki Mit Tud?-on amelynek témája idén a Világutazás. Az előre regisztrált jelentkezők több előadói kategóriában lépnek színpadra. Eredményhirdetés 18 órától kezdődik. Ezzel a programmal egyidőben , 19 órakor díjazzák a felhívásra készült Az Én Karácsonyi süteményem süti sütő versenyre érkezett alkotásokat is. E verseny fővédnöke Kóti László mestercukrász, a várpalotai Öcsi Cukrászda tulajdonosa lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!