Izgalmas nyári táborokkal készül a Pannon Egyetem

Természettudomány, idegen nyelv, irodalom, színház, mérnöki és műszaki előadások és izgalmas kísérletek is a részét képezik a Pannon Egyetem nyári táborainak.

Horváth Virág

Seasonal feast at beach resort. Group of friends celebrating, resting, having fun on the beach in sunny summer day. Look happy and cheerful. Festive time, holiday, party.

Érdemes már most regisztrálni a Pannon Egyetem kiváló nyári táboraira, ahol a kisiskolásoktól a középiskolásokig minden gyermek számára nyújtanak alternatívát.

A kis tudósoknak

A nagykanizsai kampusz Természettudományos Gyerekegyetem Napközis Sciencetáborral készül június 21. és 25. valamint július 5. és 9. között. Kémia, földrajz, biológia, környezetvédelem és informatika témakörökben, háromszori meleg étkezés mellett várják azokat a kisdiákokat, akik játszva szeretnének tanulni Nagykanizsán.

Az egyetemre készülőknek

Nyári egyetemmel készült a Mérnöki Kar. 2021-ben új helyszínen, a Csopaki Üdülőfaluban várják a műszaki és természettudományok iránt érdeklődő középiskolás (15 – 17 éves) diákokat.

A 2021. június 28 – július 03. között tervezett táborban a résztvevő diákoknak a szervezett programok mellett, szállást és napi háromszori étkezés biztosítanak. A részvétel INGYENES!

A kis művészeknek

Irodalmi és előadóművészeti kalandtáborral készül a felső tagozatos és középiskolás diákok számára a Pannon Egyetem Kultúraszervező Csoportja. A Pannon Egyetemen tavaly először valósította meg a PE Kultúra ezt a kirándulásokkal tarkított, de az interaktív játékoktól el nem szakadó tábort, amely a tíz évig remekül működő drámajátékos tábor helyébe lépett, miután a Covidos-szabályozás a szabadban való időtöltésre inspirálta őket.

A tábort idén is tervbe vették ebben a formájában (tervezett időpont: 2021. július 12-16.), s várják olyan fiatalok előjelentkezését, akik kedvelik az irodalmat, a verseket, a színjátszást, s nem riadnak vissza a városban, illetve a természetben való sétáktól sem.

A tábor nem bentlakásos, 9 és 17 óra között nyújt elfoglaltságot, helyszíne a Pannon Egyetem „E”- épületének kamaraterme. Az Agórában július 19. és 23. között rendezik meg a társtábort az alsó tagozatos diákoknak Szín-Játsszunk együtt! címmel.

Információ és jelentkezés: Felföldi Gábor, Winkler Szabolcs – 88/624-289, [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!