szórakozás

2021.06.11. 09:00

Játékfesztivált tartanak a pápai könyvtárban

A Jókai Mór Városi Könyvtár a Játékfesztivál keretében Az üveghegyen túl címmel népi játszótérrel, retró játékokkal, óriási kifestővel, a Fekete István-vándorkiállítással és QR-kódos nyomozójátékkal várja hétvégén az érdeklődőket.

Laskovics Márió

Szombaton 14-20 óra között állatfarm játékpark, szabadulószoba, Pegazus játéktér, tündérkastély-építés, terepasztal, ügyességi játékok és hangszersimogató áll rendelkezésre, 15 órakor Senye Ilona meseterapeutával Az elveszett faló történetét dolgozhatják fel a 8-12 évesek a gyerekkönyvtárban. Vasárnap 14-20 óra között mesés játékpark, logikai feladványok, reflex- és kreatív fejlesztő játékok, kockaváros, ládavasút és zenebölcsi lesz, 15 órakor a gyerekkönyvtárban Az ólomkatona kalandjai címmel Senye Ilona tart szülő-gyermek mesefoglalkozást 6-8 éveseknek, 16 órakor író-olvasó találkozó Telegdi Ágnessel. Mindkét nap 15, 16 és 17 órakor diafilmvetítés a számítógépteremben, a színpadon pedig 15, 17, 19 órakor bábjátékok, koncertek láthatók. A zárt téri programokon védettségi igazolvány és személyi okmány felmutatásával lehet részt venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!