advent második hétvégéjén

2019.12.06. 11:00

Koncertek és forralt bor a pápai kastélyudvaron

Koncertekkel, forró italokkal, finom falatokkal és jótékonysági programokkal várják az érdeklődőket az Esterházy-kastély udvarán a második adventi hétvégén.

Polgár Bettina

A koncertek mellett forró italokkal és finom falatokkal várják a kastélyudvarra látogatókat Fotó: Polgár Bettina/Napló

Fotó: Polgár Bettina/Napló

December 7-én, szombaton 17 órától Hidasi Réka zenés műsorával indul a programsorozat a kastélyudvaron, majd 17.30-tól a Szaffit nézhetik meg az érdeklődők a kastély vetítőtermében. A nap zárásaként fergeteges mikuláspartira invitálják a kikapcsolódni vágyókat a Vegas Showbanddel.

A koncertek mellett forró italokkal és finom falatokkal várják a kastélyudvarra látogatókat Fotó: Polgár Bettina/Napló

Vasárnap 12 órától a jótékonysági napot tartanak Juky és Angyalai szervezésében. A délután során fellép a Ritmus BT, a Gannai Asszonykórus, a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület, a Red Roosters, a Music Mix és a Hazai Vegyespálinkások. Az adventi koszorú második gyertyájának meggyújtásában a Pápai Evangélikus Egyházközség Kórusa, valamint a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola diákjai működnek közre. A gyertyát Polgárdi Sándor esperes gyújtja meg.

A program a Rocklife Cover Band, valamint Fodor Bernadett operaénekes fellépésével zárul. A nap bevételét a szervezők a Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány részére ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!