érkezik az igazi is!

2018.12.05. 16:41

Mikulás-napi programok Veszprém megyében

Csütörtökön és a hétvégén is több programmal kedveskednek a gyerekeknek a megyében.

Ajka

Joulupukki, az igazi finn Mikulás idén már 17. alkalommal érkezik Magyarországra. Joulupukki a nem is olyan messzi lappföldi városból, Rovaniemiből repül hozzánk. Vele találkozhatnak a gyerekek december 7-én, a Szabadság téren 10.00-12.30 között.

Balatonederics

2018. december 07-én, pénteken 17 órára a balatonedericsi művelődési házba, ahol közösen várjuk a Mikulást. Amíg megérkezik, a Pesti Kisszínház A Mikulás órája című előadást nézhetitek meg.

Bakonybél

Közös Mikulás ünnepségre hívják a faluban élő három év alatti kisgyerekeket, december 6-án 10 órára a Faluház nagytermébe.

Sümeg

Krampuszokkal együtt várja a Mikulás a gyerekeket a december 6-án 14 órától, 17 óráig a Flórián téren.

Balatonakali

December 6-án, csütörtökön ismét ellátogat a Mikulás balatonakali művelődési házba .17 órától interaktív énekes-játékos, mondókás műsorral várjuk együtt a nagyszakállút.

Zánka

Vidám Mikulás műsorral várják a kicsiket 2018. december 6-án délelőtt 10 órakor a zánkai Faluházban.

Nagyvázsony

A Mikulás Nagyvázsonyba érkezik december 6-án 17.45-kor a Faluközpont – Reményi Rendezvényházba, ahol minden gyerkőcöt szeretettel vár a Mikulás, a szülőket pedig forró tea és forralt bor várja.

Veszprém

Joulupukki, az igazi finn Mikulás idén már 17. alkalommal érkezik Magyarországra. Joulupukki a nem is olyan messzi lappföldi városból, Rovaniemiből repül hozzánk. Vele találkozhatnak a gyerekek december 8-án délelőtt 10 órától 11.45 óráig a Kossuth utcán az óránál. Az esemény csak a karácsonyi vásár felől közelíthető meg az aluljárótól indulva.

Tihany

December 8-án 15 órakor kezdőik a Mikulás bütykölde gyerekeknek, a felnőtteknek karácsonyi díszek, dekoráció készítése, karácsonyi receptek cseréje a Művelődési ház tetőterében. 16 órakor IX. Tihanyi forraltbor főző verseny a Mádl Ferenc téren

Tapolca

December 8. szombaton 15.00-tól Városi Mikulásnapi ünnepséget tartanak a Csermák József Rendezvénycsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!