ne maradj otthon

2019.03.30. 07:00

Progamtippek a hétvégére

Férfiak napja és helikopteres piknik is vár ránk a megyében.

Pápa

Kézműves lepke

A Jókai Mór Városi Könyvtár március 30-án, szombaton 10 órától tartandó kézműves programján pillangót készíthetnek az érdeklődők. A foglalkozást Pap Gabriella könyvtáros vezeti.

Férfiak napja

Balczó András, a Nemzet Sportolója, háromszoros olimpiai bajnok tart előadást „Az én akaraterőm önmagában nem létező. Isten ajándéka” címmel életéről, küzdelmeiről, sikereiről, hitéről március 30-án, szombaton 18 órakor a Pannonia Reformata Múzeum és Kávézóban, a Pápa Református Egyházközség Férfiak napja elnevezésű rendezvényén.

Veszprém

Helikopteres piknik

Szezonnyitó helikopteres piknik 30-án 13 órától a Török Ignác utcai tanulmányi raktárnál.

Nemzetiségi nap

Lengyel Nemzetiségi nap 30- án 16 órakor az Agórában. „Orgonapassió” Friedler Magdolna orgonaművész hangversenye 30-án 16.30 órakor a Szent Mihály Bazilikában.

Balatonfüred

Árpád nap Arácson

Vasárnapi vizit – Árpád nap Arácson. A magyar hadihajózás nyomában című vetített képes elődadás 31-én 17 órakor az Arácsi Népházban.

Balatonudvari

Egészségnap

Egészségnap 30-án 14 órától a Kultúrházban.

Zánka

Emlékpark avatás

A dr. Okályi Iván Kertbarát Kör fennállásának 50. évfordulójára rendezett ünnepség – dr. Okályi Iván emlékpark felavatása 30-án 14.30 órától az Iskola utcában.

Túrák

Március 30., szombat

ÉDK Kupa, Tiszta víz TT

Útvonal: Herend – Tiszta-víz forrás – Herend.

Túravezető: Harkai Ferenc.

Részletek: 22 km, 400 m, Találkozó: 06:10-kor Veszprém buszpályaudvaron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!