rozé, rizling és jazz napok fellépői

2018.06.01. 10:00

Huszadik születésnap rhythm'n blues-zal

A bor és a jazz veszprémi ünnepének hetedik napján, július 12-én, csütörtökön vérpezsdítő rhythm'n blues-zal köszönti saját 20. születésnapját a Bluesberry Band, fellép kvartettjével Berkecz Evelyn, a Grazban élő csinos énekesnő, és a zömében egészségügyi dolgozókból álló Medicolor együttes is.

veol.hu

„Jazz meets Soul”; egyedi interpretáció, groove-val hangsúlyozott szerzemények jazz-zel ötvözve – így lehet néhány szóval jellemezni Berkecz Evelyn kvartettjének zenéjét. Az énekesnőt hamar magával ragadta a grazi jazzélet, és tanulmányait Ausztriában folytatta. A 2012-ben alakult formációt ezúttal először láthatjuk magyar színpadon.

A kvartett erősségét az énekesnő saját kompozícióinak sokszínűsége adja, melyet a kollektív hangszerelés és a négy vérbeli zenész által megvalósított hangzásvilág tesz igazán egyedivé. Alábbi klipjük is bizonyítja, hogy nem légvárakat építenek:

A formáció 2018 őszén debütál első, saját szerzésű lemezével.

A Medicolor zenekar 2012-ben alakult meg. Az elnevezés az általuk játszott zene sokszínűségére utal, valamint arra, hogy a zenészek zöme az egészségügy területén dolgozik.

A melodikus jazz, latinos dallamok, a blues és a rock&roll egyaránt szerepel a műsorukban, amint a fenti klipben is látható, jó ízléssel nyúltak Prince klasszikus dalához is. Fesztiválok, egészségügyi rendezvények rendszeres szereplői.

Keveseknek kell bemutatni a BLUESBERRY zenekart Veszprémben. Ha rhythm 'n blues és Veszprém, akkor The BLUESBERRY Band...

Rendszeres fellépői a környék jelentősebb zenei programjainak, fesztiváljainak. A VeszprémFest közönsége is hallhatta már a zenekart, az arénában az Earth, Wind & Fire Experience, a várban Marcus Miller előtt, az Óváros téren pedig több alkalommal is remek hangulatot teremtettek a Rozé, Rizling & Jazz Napok közönségének.

Az idei év különleges a srácok életében, jubileumi évfordulót ünnepel a banda, 20. születésnapjukat hazai pályán, a Rozé, Rizling & Jazz Napok közönségével ünneplik. Igen: 1996 óta nyomja a zenekar...

Az arcok, a műsor változtak, viszont a lendület, a vidámság, a jó hangulat és a létszám változatlan. Kilenc ember, kilenc hangszer, 20 év – The BLUESBERRY Band & Muck Ferenc: 20 years rhythm 'n blues!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!