folk tündérmese

2018.07.17. 15:16

Sion Hill (IRE) – Az ír fiú, aki könnyen elrabolja a szíveket

A folk tündérmesék általában így kezdődnek: a dublini dalszerző, Nathan Johnston még tinédzser volt, amikor szülei Led Zeppelin és Faces valamint az Arctic Monkeys lemezeit hallgatva tizenévesen dalokat kezdett írni és rögzíteni a hálószobájában.

És így folytatódnak: Johnston rendszeresen helyi bárokban és kávézókban lépett fel, amikor egy hamburgi tehetségkutató felfedezte és meghívta őt Hamburgba, ahol egy ottani producerrel elkészítettek egy lemezt, majd Johnston Berlinbe költözött, felvette a Sion Hill nevet, és turnéra indult Angliába, Írországba és Németországba „előzenekarként” (például Alice Merton és Peter Doherty előtt), majd 2017-ben már egy önálló, teltházas koncertturnét csinált végig Németországban. Az akusztikus popban utazó, tiszta szívű, tiszta hangú, jóképű fiatalember koncertje alatt javasoljuk, hogy mindenki fokozottan figyeljen barátnőjére vagy feleségére, mert a szervezők szívrablásért felelősséget nem vállalnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!