Száz családot látnak vendégül Csopakon

Minden korábbinál nagyobb szükségünk van a közös élményekre, a felejthetetlen emlékekre, az együtt megélt kalandokra. Ezt felismerve az idei nyáron száz rászoruló családot lát vendégül a csopaki Balatoni Élménypark a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

Annak érdekében, hogy a legjobb helyre kerüljön ez a felajánlás, veszprémi és környékbeli, civil szervezetekkel veszi fel a kapcsolatot az élménypark vezetése a következő hetekben. A kezdeményezés első együttműködő partnere a veszprémi Autispektrum Egyesület. akik öt családdal érkeznek a Balatoni Élménypark szezonnyitó programjára 2021. június 19-én, szombaton délután.

A saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy mennyi nehézséget okozott az elmúlt hónapok bezártsága. Ezt az időszakot szeretnénk feledtetni és minél több izgalmas kalandot adni a rászoruló családoknak – fejtette ki Fejes Enikő, a Balatoni Élménypark vezetője.

Annak érdekében, hogy jól induljon a vakáció, a szezonnyitó hétvége alkalmával június 19-én és 20-án izgalmas játékokra beváltható petákot kap minden gyermek, aki büszkén megmutatja az évadzáró bizonyítványát a jegypénztárnál.

A szezonnyitó ünnepség nem lehet teljes torta nélkül, amit 2021. június 19-én, szombaton, 14 órakor vágnak fel az élményparkban és látják vendégül a vendégeket, amíg az utolsó morzsa el nem fogy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!