Horváth Charlie húsz év után

2021.06.11. 13:00

Száz együttes szórakoztatja a zenekedvelőket

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját a Velencei-tó partján augusztus 11. és 15. között tartják meg.

Rimányi Zita

Nemrégiben közzétették a fesztivál szinte komplett fellépőlistáját is. A korábban bejelentett nagy nevek – például Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Majka és Curtis – mellett a zenei stíluspaletta teljes kiaknázását tűzték ki célul, így minden területről megérkezik majd a hazai szakma krémje. Külön fűszer a sorban a legendás zenészgenerációk rekedt hangú sztárja, Horváth Charlie, aki húsz év után lép újra az EFOTT színpadára. Nemzetközi fellépő bejelentése még a továbbiakban várható.

Az EFOTT rajongóinak biztosan nem kell nélkülözniük egyet sem a zenei műfajok közül: többek között az alternatív, a rock és a hip-hop nagyágyúi is színpadra lépnek, de természetesen nem maradnak el a lemezlovasok tombolásai sem. A nemrégiben bejelentett nagyszínpados fellépők most már kiegészültek a 2-es számú nagyszínpad és a további zenei helyszínek előadóival. Összesen száz együttes gondoskodik majd a szórakozásról.

Az idén debütáló 2. nagyszínpadot a magyar könnyűzene különlegességei foglalják majd el, így érkezik a hosszú pályafutású énekeslegenda, Charlie, a Fonogram-díjas és nemrégiben még egy vízibiciklin is koncertet adó Lóci Játszik, a Blahalouisiana, a Kelemen Kabátban, a magyar népzenét a könnyűzenével hihetetlen zseniálisan ötvöző Szabó Balázs Bandája és a Honeybeast. Őket váltják majd a hazai rock kihagyhatatlan figurái: Anna and the Barbies, Road, Péterfy Bori és a Love Band, Depresszió, Ivan and the Parazol, USEME és Cloud9+. Tovább színesíti a programkínálatot az alter vonal, így jó lesz nekünk az Ocho Machoval, sötét a 30Ynal, a Kiscsillaggal megtudhatjuk, van-e szándék, és még utoljára lyukat vághatunk a kádba a búcsúturnét járó Intim Torna Illegállal.

Címkék#efott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!