programok

2018.08.14. 07:00

Színvonalas csopaki program neves előadókkal

1977-ben 700 éves volt a település, ebből az alkalomból Steinhausz György rendezte meg először a Csopak-napokat. Ezen a rendezvényen adták át a futballpályát, ahol a rendezvényt is tartották, az akkori elsős kisiskolások Donászy Magda versét adták elő.

Szendi Péter

A Csopak táncegyüttes is fellép a parkolóban Fotó: Szendi Péter

Az elmúlt évek során a szervezők igyekeztek előtérbe helyezni a népi hagyományokat, hogy a rendezvényen csopaki borokat kóstolhassanak az érdeklődők, és a nagyszínpadon élő zene szólaljon meg. Most sem lesz ez másképp! Augusztus 17-től 20-ig változatos, színvonalas előadások, koncertek lesznek a Fürdő utcai nagy parkolóban.

A Csopak táncegyüttes is fellép a parkolóban Fotó: Szendi Péter

A programsorozat augusztus 17-én, pénteken 18 órától kezdődik a borlovagavatással. A négy nap során fellép a Blue Cafe Band, a Mystery Gang, Nemes „Kölyök” Gábor, de lesz Polski Fiatok szabadtéri kiállítása és felvonulása. Ugyanakkor fellép még Rakonczai Imre, a Jambalaya, lesz zongoristatalálkozó boogie-woogie ­show-val fűszerezve (Demény Gergely fingerstlyle gitár).

Augusztus 20-án reggel fél kilenckor ünnepi szentmise lesz koszorúzással a római katolikus templomban, este negyed nyolctól a Csopak táncegyüttes lép fel, majd ünnepi beszédet mond Ambrus Tibor polgármester. A Petőfi Színháztól Kőrösi Csaba, Keller János, Halas Adelaida és Módri György színművész lép fel az ünnepi műsoron. A Rulett együttes utcabáljával és tűzijátékkal zárul a négynapos esemény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!