szülők és gyerekek

2019.01.22. 11:22

Tanfolyam a kiegyensúlyozott családokért Csetényben

Három alkalomból álló tanfolyamot szervez a református egyházközség A határok kijelölése és a szülők tisztelete címmel.

Müller Anikó Hanga

Hajdú Ferenc lelkipásztor bízik a tanfolyam sikerében Fotó: Müller Anikó Hanga

Időpontjai február 12., 26. és március 12., 17 óra. A gyülekezet elkötelezett abban, hogy segítse a családok életét, mind a házastársi, mind pedig a szülő-gyermek kapcsolatokat. Az elmúlt években több tanfolyamot is – szülő-, és nagyszülő-akadémiát – szerveztek az alapítványunk támogatásával. Tanfolyamaik nyilvánosak, nemcsak reformátusok és gyülekezeti tagjaik jelentkezését fogadják el.

Hajdú Ferenc lelkipásztor bízik a tanfolyam sikerében
Fotó: Müller Anikó Hanga

– A most meghirdetett kurzusunk figyelembe veszi a mai nevelés kihívásait, egy specifikus területen, a határok kijelölésében és a szülők felé irányuló tiszteletre való nevelésben tud adni hétköznapi és használható tanácsokat, illetve vezetést. A három alkalomra építkező tanfolyam a mai elfoglalt és megterhelt szülők számára is elérhető. A több műszakban dolgozókra való tekintettel ezért a képzést délelőtt és délután is megtartjuk, így a jelentkezők választani tudnak, melyiket tudják jobban beilleszteni időbeosztásukba. Bízunk benne, hogy lesz akkora vonzereje és sikere a programunknak, hogy dolgozhatunk majd a folytatáson is. Célunk, hogy minél több boldog és kiegyensúlyozott család éljen a környezetünkben. Hisszük, hogy Isten is ezt szeretné, mondta el Hajdú Ferenc lelkipásztor. A jelentkezőket február 2-ig várják a lelkészi hivatalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!