kultúra, fíling, buli

2018.11.16. 11:52

Tudjuk, hol fogsz szórakozni Veszprémben a hétvégén!

A most következő hétvégén is rengeteg kulturális, zenei, filmes és mindenféle program várja Önt Veszprémben. Minden korosztály megtalálhatja a tökéletes programot. Segítünk összeállítani a hétvégi programját!

veol.hu

Forrás: Illusztráció

Péntek

16:30-kor a Laczkó Dezső Múzeum kulturális kínálata indítja meg a hétvégét: Semmelweis Kiállításmegnyitó – Vajon ki is volt ő? Lefejthetők-e alakjáról a rárakódott klisék? A tárlat ezekre a kérdésekre is keresi a választ. A megnyitó napján kísérő rendezvényeként a Múzeum és az Országos Vérellátó Szolgálat Véradást szervez a múzeum Tudásterében 15-18 óra között.

19 órakor a Parno Graszt húzza el a nótánkat a Már nem szédülök lemezbemutató koncerten a Hangvillában.

A Historia Hangvillában 20 órakor Argentin tánczenei est izzítja fel a kedélyeket!

A rock zenét kedvelőknek péntek este 20 órától az Expresszóban a helyük, hiszen a Road együttes fogja felpörgetni a Bátrak Éjszakáját!

Ha egy jó kis punk, hardcore, metál estét töltenél el a barátokkal, akkor 21 órakor találkozzatok a Szigony-ban: Don Gatto, Hemlock (USA) és King Furia ott lesz veletek!

Szombat

Találkozz filmesekkel, rendezőkkel, színészekkel a 14. Pannonfíling Mozgóképes Találkozón délelőtt 10 órától az Expresszóban! Kellemes ülőhelyek, inspiráló beszélgetések, nagyon jó versenyfilmek várnak ezen az ingyenes és egész napos rendezvényen! Közben nyugodtan ugorj el a 12 fal második tárlatvezetésére a régi zeneiskolába, ha lemaradtál volna az elsőről. Aztán gyere vissza a filmfesztiválra, hogy feltöltődve indulhass az éjszakai bulikra!

A különleges dallamok, a távoli tájak és a jó társaság vonz? Irány a Szigony szombaton is! Lie After Lie – Emo/Srceamo – Wroclaw PL, The Hearts Intent – Melodic Hardcore – Leipzig/zittua DE. The Kids We Used To Know – PopPunk – Montana USA lesznek a fellépők.

Az Expresszóban nincs megállás, szombatra is nagy bulival készülnek: Sterbinszky és Roberto Rios várnak 22 órától a DJ pult mögött!

23:30-as kései időponttal várnak mindenkit a III. Veszprémi Egyetemi Színpadi Találkozó fesztiválzáró bulijára november 17-én, szombaton! Zenél az Ed Is On!

Vasárnap

A két napos pezsgés után néhány nyugodtabb program a hét utolsó napján:

XXVI. Vasútmodell Kiállítás a Simonyi Zsigmond Ének-Zenei És Testnevelési Általános Iskolában

A III. Veszprémi Egyetemi Színpadi Találkozó keretein belül megrendezésre kerülő I. Dráma Műhely Napok című rendezvénysorozat zárónapja

Reggel nyolctól már érdemes ellátogatni a Veszprém Arénában megrendezett Csemete Bababörze és családi napra is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!