lehetőségek városa?

2017.11.16. 12:01

Üzleti fórumot szerveznek – Fókuszban Veszprém gazdasága

Az már szinte közhely, hogy Veszprémben jó élni, de vajon milyen ott vállalkozni, milyen lehetőségek várják az ott befektetni szándékozó cégeket?

veszprem.hu

Fotó: veszprem.hu

Veszprém MJV Önkormányzata szakmai konferenciát szervez 2017. november 21-én, kedden 10.00–15.00 óráig a Veszprém Arénában, melyen fenti kérdésre kíván választ adni a résztvevőknek. Vendégeink a nap végére átfogó képet fognak kapni a régió üzleti környezetéről, versenyképességéről és befektetési lehetőségeiről.

Bemutatjuk a régió gazdaságát, melyek a húzóágazatok, milyen növekedést mutatnak az egyes gazdasági szektorok. Átfogó képet adunk arról, hol tart a régió versenyképesség szempontjából a közép-európai térségben.

Felkértük a helyi gazdaság fejlesztésében érdekelt kormányzati és önkormányzati szervezeteket, hogy mondják el, milyen fejlesztések zajlanak a városban, illetve azt hogy hogyan támogatják a városban a munkahelyek létrejöttét és a helyi vállalkozások fejlesztését.

Fotó: veszprem.hu

A konferencia második felében Veszprém MJV Önkormányzata képviseletében Dr. Józsa Tamás előadását fogjuk meghallgatni arról, mit kínál Veszprém a befektetőknek.

A második kerekasztal pedig mintegy válaszul az elhangzottakra, a városban működő vállalkozások fogják elmondani tapasztalataikat.

A rendezvény kiváló alkalom a résztvevők számára a szakmai és üzleti kapcsolatok építésére, tapasztalatcserére is.

A konferencia nyelve magyar.

Vendégeinknek a rendezvényt követően lehetőséget biztosítunk a Veszprém Aréna megtekintésére.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!