A Nő szívét ki ismeri?

2018.03.05. 13:22

Veszprém megyei programtippek nőnapra

Operettgála, koncert és színdarab várja az érdeklődőket.

veol.hu

Nőnapi bál Veszprémben

A Rulett együttessel ünnepelhetjük a Nőnapot a Hangvillában. A Rulett „táncolható házi buli zenét” játszik, amely lételeme egy jó mulatságnak, ahol garantáltan táncra perdül minden korosztály. Az este vacsorával kezdődik, mely a koncert előtt kerül felszolgálásra.

Nőnapi műsor Zánkán

A Zánkai Faluház szeretettel várja a Hölgyeket és Urakat Nőnapi rendezvényére, melyet 2018. március 10-én (szombaton) 19 órakor tartunk a Faluház nagytermében. A műsor után Nőnapi bál a HelloKids zenekarral.

Mesék nőkről és férfiakról

Badacsonytomaj Város Önkormányzata és Kulturális Intézménye sok szeretettel meghívja Önt, kedves családját, baráti társaságát 2018. március 8-án 17.00 órára Nőnapi Köszöntőre az Egry József Művelődési Házba. Program: Mesék nőkről és férfiakról úgy, ahogy a székelyek mesélték... Közreműködik a Himfy Irodalmi Kör.

Nőnapi operettgála Ajkán

Nőnapi operettgálát tartanak Ajkán, március 9-én 18 órakor, a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központban. Fellép: Fonyó Barbara, Berkes János, Fellép Teremi Trixi, Birinyi Mónika és Bálint Csaba.

A Nő szívét ki ismeri?

Vidám, zenés műsort tartanak március 8-án a devecseri Művelődési Házban. Fellépnek a Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola és AMI diákjai és pedagógusai. Közreműködik a Devecseri Ifjúsági Fúvószenekar.

Ma Önről álmodtam

Nőnapi köszöntőt tartanak március 9-én 20 órakor a balatonalmádi Hunguest Hotel Bál Resortban. Fellép Kádár Szabolcs János a Fővárosi Operett Színház vendégművésze.

Nőnapi zenés show

Zenés műsort tartanak a sümegi művelődési központban március 11-én vasárnap 15 órától. Fellép Balogh Tímea és Csengeri Attila, Szeles József és Buch Tibor.

Nőnap Sümegen

Pasik a pácban címmel két részes zenés vígjátékot nézhetünk meg Sümegen, a Kisfaludy Sándor Művelődési Központban. Kezdés március 11-én szombaton 18 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!